XBLOG logo @2x

Nexus 6 με Android 5.0 Lollipop και οθόνη 6 ιντσών

Μεγάλωσε αρκετά το νέο Nexus 6, ενώ ανέβηκε αρκετά και η τιμή του, αφού μέχρι πρότινος τα Nexus smartphones ήταν γνωστά για τις καλές τιμές τους σε συνδυασμό με δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά! Φυσικά από το Google Play Store δεν μπορεί να παραγγείλει κανείς από Ελλάδα, μιας και η χώρα μας δεν υποστηρίζεται… Οπότε το αναμένουμε μέσω τρίτων στη χώρα μας και φυσικά σε υψηλότερη τιμή!

Τα αποκαλυπτήρια του νέου Nexus 6 με λειτουργικό Android 5.0 Lollipop έκανε η Google, την παραγωγή του οποίου έχει αναλάβει η Motorola.

Οι φήμες που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και έκαναν λόγο για ένα σημαντικά μεγαλύτερο σε μέγεθος Nexus smartphone επιβεβαιώθηκαν, αφού το Nexus 6 έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη 6 ιντσών (5,96” για την ακρίβεια)!

Με το Nexus 6, η οθόνη του οποίου είναι Quad HD ανάλυσης (1440 x 2560 pixels), η Google έρχεται να κοντράρει LG και Samsung και συγκεκριμένα το G3 και το Galaxy Note 4 αντίστοιχα.

Ισχύ στο Nexus 6 δίνει ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 805, χρονισμένος στα 2,7 GHz, ενώ το phablet της Google διαθέτει μνήμη RAM 3 GB και αποθηκευτικό χώρο 32/64 GB.

Η κάμερα των 13 Megapixel με διπλό LED φλας και optical image stabilization θα σας δώσει πολύ καλά φωτογραφικά αποτελέσματα, ενώ μπορεί να κάνει εγγραφή βίντεο ανάλυσης 4K στα 30 fps. Το Nexus 6 διαθέτει και δεύτερη κάμερα 2 Megapixels στην μπροστινή πλευρά, ιδανική για βιντεοκλήσεις και… selfies.

Η δυνατότητα Turbo Charging του Nexus 6 είναι κάτι που θα εκτιμήσουν όσοι θέλουν να φορτίσουν γρήγορα τη συσκευή τους, αφού είναι εφικτή η πλήρης φόρτιση της συσκευής σε μόλις 15 λεπτά. Πρόκειται για μία καινοτομία της Motorola, που είδαμε και στο Moto X. Η μπαταρία των 3.220 mAh μ,ε την οποία είναι εξοπλισμένο το Nexus 6 θα κρατήσει «ζωντανή» τη συσκευή για 6 ώρες συνεχούς λειτουργίας, αν και σύμφωνα με την Google η αυτονομία της συσκευής μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 24 ώρες χρήσης.

Το Nexus 6 θα διατεθεί στα χρώματα Midnight Blue και Cloud White, σε δύο εκδόσεις με 32 και 64 GB χωρητικότητα, με την πρώτη να έρχεται στην τιμή των 569 δολαρίων και την δεύτερη στα 649 δολάρια.

Οι προπαραγγελίες στο Google Play Store αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα που διανύουμε.

Δυστυχώς το Google Play Store δεν υποστηρίζει την ελληνική αγορά, οπότε όσοι θελήσετε να το αποκτήσετε από τους πρώτους θα πρέπει είτε να βρείτε κάποιον που θα το παραλάβει για εσάς στις χώρες που υποστηρίζει το Google Play Store και να σας το στείλει, είτε να περιμένετε να κυκλοφορήσει στη χώρα μας από καταστήματα που θα το εισάγουν απ΄το εξωτερικό ή ενδεχομένως από κάποιο πάροχο κινητής τηλεφωνίας (σε υψηλότερη τιμή φυσικά όπως γίνεται συνήθως).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.