XBLOG logo @2x

NewsIt.gr, Το portal του Νίκου Ευαγγελάτου

Πριν από λίγο έλαβα μήνυμα από το Facebook Group της εκπομπής “Αποδείξεις” (που “κόπηκε από τον ΑΝΤ1) σχετικά με το νέο portal του Νίκου Ευαγγελάτου, το NewsIt.gr. Δυστυχώς έπεσα έξω. Με e-shop τον περίμενα, μετά και από τις εκπομπές για τα απίστευτα κέρδη των ηλεκτρονικών καταστημάτων, αλλά μας βγήκε portalάτος ο Mr. Ευαγγελάτος.

Το μήνυμα που φέρει την υπογραφή του Ν. Ευαγγελάτου γράφει τα εξής:

“Μετά από ατελείωτες συσκέψεις, εξαντλητικό σερφάρισμα και χιλιάδες δοκιμές, το ανεβάσαμε. Το newsit λοιπόν είναι εδώ. Με τρελό κέφι για δουλειά, πολύ έμπνευση και διάθεση να τολμήσει και να καινοτομήσει ξεκινάει το ταξίδι του. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα portal ειδήσεων φτιαγμένο from scratch για τους χρήστες του internet.

ΓΡΗΓΟΡΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ γραμμένο απλά και κατανοητά.

Με πολλές φωτό, πολύ βίντεο, με όλες τις μεγάλες και σοβαρές ειδήσεις αλλά και πολύ χιούμορ. Με κατηγορίες που αφορούν όλους μας, εύκολο στην πλοήγηση και χρήσιμο ακόμα και σ’ αυτούς που δε μιλούν την γλώσσα μας αλλά ζούν και αναπνέουν μαζί μας.

Ολα αυτά θα τα κάνουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της ΕΣΗΕΑ στην συντριπτική τους πλειοψηφία, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και πολύ διάθεση για ρεπορτάζ και αποκαλύψεις.

Τον πιό σημαντικό ρόλο όμως θα τον έχετε εσείς. Στόχος μας από την πρώτη ώρα είναι το δικό σας upload. Οι καταγγελίες σας στο reportit, τα τοπικά νέα και οι εκδηλώσεις και ό,τι άλλο από κάθε γωνιά της Ελλάδας στον χάρτη μας, όπως βέβαια και τα σχόλιά σας.

Νίκος Ευαγγελάτος”

Σχόλια: Εκ πρώτης όψεως, μετά από 2-3 λεπτά πλοήγησης, φαίνεται να έχει αρκετή ύλη, ωστόσο χρειάζεται περισσότερο content και αρκετή βελτίωση στο design. Με χαλάει όμως η αναφορά σε “επαγγελματίες δημοσιογράφους, μέλη της ΕΣΗΕΑ”, στο μήνυμα ανακοίνωσης της λειτουργίας του portal. Δηλαδή οι νέοι δημοσιογράφοι που έχουν δουλέψει σε άλλα portals και τους οποίους δεν δέχεται ακόμα η ΕΣΗΕΑ δεν είναι επαγγελματίες;

Anyway, κάθε νέα προσπάθεια ευπρόσδεκτη. Καλή αρχή, λοιπόν, NewsIt.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.