XBLOG logo @2x

Στους servers της Etherland το newpost.gr

Etherland

Ένα από τα κορυφαία ειδησεογραφικά site στην Ελλάδα, το newpost.gr, μεταφέρθηκε πρόσφατα στους servers της Etherland, απ΄όπου “βγαίνει” πλέον στο διαδίκτυο.

Η Etherland προσφέρει υπηρεσίες Cloud Server για την παροχή εξειδικευμένων λύσεων σε πελάτες με υψηλές απαιτήσεις. Οι υποδομές της Etherland φιλοξενούνται στο υπερσύγχρονο Data Center της Lamda Hellix στο Κορωπί, με αποτέλεσμα την αμεσότητα και την ταχύτητα για τους Έλληνες πελάτες.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, Διευθυντής Σύνταξης του newpost.gr, με αφορμή την μεταφορά του site στους servers της Etherland έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Etherland είναι μία εταιρία που μπήκε δυναμικά στον τομέα παροχής υπηρεσιών cloud servers, προσφέροντας ποιοτικά και ανταγωνιστικά πακέτα χωρίς άσκοπες και υψηλές χρεώσεις. Εμπνέει ασφάλεια και είναι πολύ σημαντικό που είναι μια ελληνική εταιρία. Δεν σε αντιμετωπίζει από απόσταση ως ένα ακόμα αριθμό στους χιλιάδες πελάτες ανάλογων εταιριών στο εξωτερικό. Έχουμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης και αυτό που έχει σημασία είναι ότι εξετάζουν τις απαιτήσεις μας και προσφέρουν υπεύθυνες λύσεις. Και το σημαντικότερο δεν σου απαντάει τηλεφωνητής… Οι παρεχόμενες υπηρεσίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις αξιόπιστους ελληνικούς cloud servers και σε καλές τιμές. Οι servers της Etherland έχουν υψηλό uptime και είναι γρήγοροι… Νιώθουμε, πλέον, ασφάλεια στις υψηλές ταχύτητες ενημέρωσης που αναπτύσσει καθημερινά το newpost.gr».

Ο Ιωάννης Βαμβακάρης, Operations Director της Etherland, καλωσόρισε το newpost.gr στους servers της εταιρίας: «Οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του newpost ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Η μεταφορά του newpost.gr απο το εξωτερικό στην Ελλάδα μείωσε κατακόρυφα τον χρόνο απόκρισης της ιστοσελίδας, με αποτέλεσμα την καλύτερη και πιο άμεση εμπειρία πλοήγησης. Η Etherland προσέφερε ακριβώς ό,τι χρειαζόταν το newpost.gr για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες ενός απο τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά portal στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε».

Διαβάστε περισσότερα για την μεταφορά του newpost.gr στους servers της Etherland.

Για τις υπηρεσίες της Etherland μπορείτε να κάνετε κλικ στο www.etherland.eu.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.