XBLOG logo @2x

Αυτό είναι το νέο PlayStation 4 της Sony

PlayStation 4 Slim leak

Η Sony στις 7 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανακοινώσει μια νέα έκδοση του PlayStation 4, και παρότι μέχρι σήμερα είχε καταφέρει να την κρατήσει κρυφή, ένας άντρας από το Μάντσεστερ φαίνεται να την έχει ήδη στην κατοχή του. Αρχικά προσπάθησε να πουλήσει το νέο PlayStation μέσω του site Gumtree, όμως η ανάρτηση αποσύρθηκε και έτσι ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες του στο Twitter.

Από τις φωτογραφίες του χρήστη «shortman82» στο Twitter βλέπουμε ότι το νέο PlayStation είναι λεπτότερο από το PS4, οπότε υπάρχει περίπτωση να ονομάζεται PS4 Slim, ακολουθώντας την παράδοση της Sony σε αυτόν τον τομέα. Το design του έχει επίσης ανανεωθεί και τώρα είναι απλούστερο και πιο συμμαζεμένο χωρίς λεπτομέρειες, όπως μπλε φως όταν είναι ενεργό.

Οι φήμες λένε ότι το νέο PlayStation 4 θα υποστηρίζει 4K ανάλυση και θα έχει καλύτερες επιδόσεις για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εικονική πραγματικότητα. Να θυμίσουμε ότι η Sony έχει ανακοινώσει ένα κράνος εικονικής πραγματικότητας για το PlayStation το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Οι φωτογραφίες φαίνονται πραγματικές και δεν υπάρχει περιθώριο για αμφιβολία. Μετά τις εικόνες ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο που δείχνει το ανανεωμένο τηλεχειριστήριο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.