XBLOG logo @2x

Νέα συστήματα Video Conference από την LG

Δύο νέα συστήματα Video Conference παρουσίασε η LG Electronics, τα οποία προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εικόνας και ζωντανό ήχο! Πρόκειται για το AVS2400 (Videoconference all-in-one desktop) και RVF1000 (Videoconference Room-type System)!

LG AVS2400 – Videoconference all-in-one desktop

Το LG AVS2400 αποτελεί μια λύση Videoconference all-in-one desktop και ξεχωρίζει χάρη στη μοναδική Borderless σχεδίαση του, εισάγοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία προϊόντων Videoconference all-in-one desktop. Όταν δεν χρησιμοποιείται η λειτουργία videoconference, μπορεί να λειτουργήσει και σαν οθόνη Η/Υ.

LG RVF1000 – Videoconference Room-type System

Το LG RVF1000 είναι μια λύση Videoconference Room-type System, με φωτεινές οθόνες και εύκολο interface, που προσφέρει αυξημένη ευελιξία στην εγκατάσταση και τη μετακίνηση του εξοπλισμού. Ενσωματώνει λειτουργίες διαμοιρασμού αρχείων και ηλεκτρονικών εγγράφων, προσφέροντας αυξημένη ευελιξία στους χρήστες. Διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο και μπορεί να συνδεθεί σε οποιονδήποτε τύπο οθόνης.

Και τα δύο αυτά συστήματα της LG διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους υποστήριξη Videoconference σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition) και συμβατική ανάλυση (SD).

Επίσης, η λειτουργία dynamic video control των δύο αυτών συστημάτων videoconference, εγγυώνται απρόσκοπτη ροή και υψηλή ποιότητα εικόνας σε συνεργασία με το τοπικό δίκτυο, αποτρέποντας έτσι την απώλεια δεδομένων και τυχόν καθυστερήσεις κατά τη χρήση του συστήματος. Έτσι, οι χρήστες έχουν γρήγορη πρόσβαση στον κατάλογο των κλήσεων, το ευρετήριο, τις ρυθμίσεις και το μενού του συστήματος, χρησιμοποιώντας απλά και εύκολα την οθόνη των συστημάτων αυτών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.