XBLOG logo @2x

Η Kaspersky Lab παρουσιάζει το ανανεωμένο Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security

Η Kaspersky Lab κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του λογισμικού Kaspersky Small Office Security με στόχο να βοηθήσει τις πολύ μικρές επιχειρήσεις (VSBs) να παραμένουν συνεχώς ενήμερες σχετικά με τον αυξανόμενο αριθμό ψηφιακών απειλών με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες στις μέρες μας. Με ενισχυμένη anti-ransomware λειτουργικότητα, βελτιωμένη προστασία των οικονομικών συναλλαγών και άνετη παρακολούθηση της κατάστασης ασφάλειας, το Kaspersky Small Office Security μπορεί να βοηθήσει τις πολύ μικρές επιχειρήσεις να ακμάσουν, κρατώντας τους απατεώνες μακριά.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Kaspersky Lab, η οποία έδειξε ότι το 42% των VSBs ανησυχεί για την απειλή των προγραμμάτων cryptomalware, η τελευταία έκδοση του Kaspersky Small Office Security προσφέρει εμπλουτισμένη προστασία ενάντια στην αυξανόμενη απειλή των «cryptors». Οι anti-ransomware δυνατότητες της λειτουργίας System Watcher στοχεύουν όχι μόνο στο να εμποδίσουν τις κακόβουλες προσπάθειες κρυπτογράφησης, αλλά και να προκαλέσουν την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά αρχείων.

Με όλο και περισσότερες VSBs να στηρίζονται στις μέρες μας σε λειτουργίες mobile banking για να έχουν πρόσβαση και να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους, η δημοτικότητα των online συναλλαγών δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τις ομάδες των εγκληματιών. Προς αποφυγή αυτού, η βελτιωμένη λειτουργία Safe Money του Kaspersky Small Office Security παρέχει βελτιωμένη προστασία των χρηματοοικονομικών συναλλαγών από απατεώνες, παρέχοντας προστασία ενάντια στη λήψη screenshot ή στη χρήση της λειτουργικότητας του clipboard, στα οποία οι ψηφιακοί εγκληματίες συνήθως στηρίζονται για να κλέψουν πολύτιμα στοιχεία των επιχειρήσεων καθώς και οικονομικά περιουσιακά τους στοιχεία.

Εκτός αυτών των σημαντικών βελτιώσεων, η τελευταία έκδοση του Kaspersky Small Office Security παρέχει επίσης στις μικρές επιχειρήσεις έναν εύκολο τρόπο να παρακολουθούν την κατάσταση της ασφάλειάς τους. Μέσα από μία ειδική κονσόλα παρακολούθησης βασισμένη στο cloud, οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν μία ενιαία εικόνα της κατάστασης προστασίας όλων των συσκευών του δικτύου τους – από Η/Υ και λάπτοπ, μέχρι φορητές συσκευές και server αρχείων. Η προσέγγιση με τη χρήση της διαδικτυακής πύλης σημαίνει ότι η πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε σημείο και σε οποιοδήποτε χρόνο, και οι ρυθμίσεις ασφάλειας μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να αλλάξουν σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις, ώστε να βοηθούν την επιχείρηση να παραμένει απόλυτα προστατευμένη.

«Με την απειλή και τις επιβλαβείς συνέπειες των προγραμμάτων cryptomalware να αποτελούν μία πολύ πιθανή πραγματικότητα για τις μικρές επιχειρήσεις, οι τελευταίες βελτιώσεις στο προϊόν μας που απευθύνεται σε αυτές σημαίνουν ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να διασφαλίσουν τη συνήθη τους δραστηριότητα μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο απειλών. Η εξάρτηση σε συναλλαγές μέσω του διαδικτύου ή μέσω φορητών συσκευών μεταξύ των προμηθευτών και των πελατών καθιστά επίσης τη διαφύλαξη των οικονομικών συναλλαγών αυτών εξαιρετικά σημαντική. Για το λόγο αυτό, έχουμε κάνει τις σχετικές βελτιώσεις ώστε να βοηθήσουμε τις πολύ μικρές επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στο να αναπτύσσουν τις δραστηριότητές τους και να παραμένουν ανταγωνιστικές, αντί να ανησυχούν σχετικά με το αν κάποιος τις παρακολουθεί», δήλωσε ο Vladimir Zapolyansky, Head of SMB Marketing στην Kaspersky Lab.

Σχεδιασμένο ειδικά για επιχειρήσεις με 5 έως 25 υπολογιστές, το Kaspersky Small Office Security παρέχει την πιο δοκιμασμένη και βραβευμένη ασφάλεια στον κόσμο για Η/Υ, server αρχείων, λάπτοπ και φορητές συσκευές, προστατεύοντας τις πολύ μικρές επιχειρήσεις από τις διαδικτυακές επιθέσεις, την οικονομική απάτη, τα προγράμματα ransomware και την απώλεια δεδομένων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.