XBLOG logo @2x

Η Cosmote διαθέτει το νέο iPad, Δείτε τα προγράμματα data

Από την προηγούμενη Παρασκευή και η Cosmote διαθέτει εμπορικά το νέο iPad Wi-Fi + 4G.

Η Cosmote διαθέτει όλα τα μοντέλα του iPad Wi-Fi + 4G (16, 32, 64 GB) μέσα από μια γκάμα προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένων για iPad που επιτρέπουν στους πελάτες της να απολαμβάνουν γρήγορη πλοήγηση στο Internet χάρη στο HSPA+ δίκτυό της, με ταχύτητες έως και τρεις φορές γρηγορότερα.

Το iPad 3ης γενιάς είναι μια κορυφαία συσκευή με εντυπωσιακή οθόνη Retina, με το νέο επεξεργαστή A5X της Apple με 4-πύρηνα γραφικά, 5MP κάμερα iSight με προηγμένα οπτικά για εκπληκτικές φωτογραφίες και HD video 1080p. Εξακολουθεί να διαθέτει μπαταρία διάρκειας έως και 10 ωρών, ενώ παραμένει εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ. Επιπλέον, το iPad Wi-Fi + 4G επιτρέπει στους χρήστες του να συνδέονται γρήγορα στο Internet, σε όλο τον κόσμο, όταν ταξιδεύουν.

To νέο iPad είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Cosmote, Γερμανός και OTE.

Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για iPad, Cosmote i-Data 500ΜΒ και Cosmote i-Data 2GB ξεκινούν από από 10€/μήνα και δεν έχουν δέσμευση. Συγκεκριμένα έχουν ως εξής:

  • Cosmote i-Data 500ΜΒ: 10€ / μήνα για 500MB
  • Cosmote i-Data 2GB: 20€ / μήνα για 2GB

Με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της Cosmote και την αποφυγή τυχόν κινδύνων, στα ανωτέρω οικονομικά προγράμματα η μέγιστη επιτρεπτή μηνιαία χρήση είναι 500ΜΒ και 2GB αντίστοιχα. Αν ο Συνδρομητής υπερβεί τη μέγιστη επιτρεπτή μηνιαία χρήση, η Cosmote δικαιούται να περιορίσει την παροχή των Υπηρεσιών της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.