XBLOG logo @2x

Netbook LG X120

Μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία του LG X110, η μαμά εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο netbook με το όνομα LG X120. Στην ουσία πρόκειται για τον αντικαταστάτη του προηγούμενου μοντέλου με κάποιες μικρές διαφορές.

Νομίζω ότι η βασικότερη διαφορά είναι η δυνατότητα σύνδεσης μέσω 3G HSDPA του νέου LG X120. Κατά τα άλλα, στην καρδιά του νέου netbook θα εντοπίσουμε τον γνωστό Intel Atom N270 στα 1.6 GHz, καθώς και 1 GB RAM.

Όσον αφορά τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή, εκεί δυστυχώς δεν συναντάμε κάποια λύση SSD, αλλά έναν κλασικό σκληρό στα 160 GB.

Η οθόνη του X120 είναι 10.1″ τεχνολογίας LED με ανάλυση 1024 x 576 pixels, ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αξίζει να αναφέρουμε την web camera 1,3 Megapixels, το Wi-Fi, το Bluetooth 2.0, καθώς και το card reader.

Παρόλο που η μπαταρία είναι 3 cell, η LG υποστηρίζει ότι μπορεί να κρατήσει ζωντανό το X120 περίπου 3,5 ώρες.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την λειτουργία Smart-On interface, που απ΄ότι κατάλαβα είναι κάτι σαν το Express Gate της Asus, που επιτρέπει την φόρτωση ενός λειτουργικού Linux σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Το νέο LG X120 θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο, χωρίς να ξέρουμε ακόμα την τιμή του.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.