XBLOG logo @2x

Netbook Dell Mini 10 με οθόνη 10,1″

Το νέο Mini 10 αποτελεί την νέα πρόταση της Dell στην κατηγορία των πολύ δημοφιλών πλέον netbook. To Mini 10 είναι το τρίτο μοντέλο της εταιρείας στην κατηγορία των μικρών φορητών υπολογιστών (Mini 9 και Mini 12 είναι τα άλλα δύο) και αναμένεται να διαθέτει παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με τα άλλα.

Η μεγάλη του διαφορά σε σχέση με τα netbook που κυκλοφορούν είναι η wide 10,1″ οθόνη με ανάλυση WSVGA. Κατά τα άλλα το Dell Mini 10 θα διατίθεται με λειτουργικό σύστημα Windows XP, μνήμη RAM 1 GB, 120 ή 160 GB σκληρό δίσκο, επεξεργαστή Intel Atom Z520 ή Z530 και θα ζυγίζει 1,3 kg.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πληκτρολόγιό του θα είναι σχεδόν όσο ένα κανονικό (92% του πλήρους μεγέθους), πράγμα πολύ ευχάριστο ειδικά για όσους γράφουν αρκετά. Μόνο θετική μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την ενσωμάτωση θύρας HDMI σε ένα φορητό αυτού του είδους.

Τέλος, εννοείται ότι Wi-Fi, καθώς και ενσωματωμένη webcam, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τέτοιο netbook.

Tο Dell Mini 10 θα κάνει την εμφάνισή του στις 26 Φεβρουαρίου σε πολύ ωραία χρωματάκια όπως κόκκινο, λευκό, ροζ, πράσινο, μπλε και το κλασσικό μαύρο. Παραμένει αδιευκρίνιστη η ημερομηνία διάθεσής του στην ελληνική αγορά, όπως και η τιμή του.

Dell Mini 10

Dell Mini 10

Dell Mini 10

Dell Mini 10

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.