XBLOG logo @2x

Netbook Acer Aspire One D150X

Πριν λίγες μέρες έκανε την εμφάνισή του και στην ελληνική αγορά ένα νέο netbook από την Acer. Πρόκειται για το Acer Aspire One D150X που πιστεύω ότι θα κερδίσει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές, τόσο με την πολύ καλή τιμή του όσο και με τα άρτια τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Μικρό, ελαφρύ, κομψό και πλήρως λειτουργικό, με ιδιαίτερο στυλ, το μοντέλο της Acer σας προσφέρει ασύγκριτη ελευθερία κινήσεων. Με πολύ μικρές διαστάσεις και βάρος μπορεί να σας συντροφεύει οπουδήποτε. Παράλληλα, η CrystalBrite οθόνη 10,1″ τεχνολογίας LED (με ανάλυση 1024 x 600) σας παρέχει ένα αρκετά άνετο περιβάλλον εργασίας.

Συνδεθείτε ασύρματα μέσω Wi-Fi, όπου κι αν βρίσκεστε, και με την ενσωματωμένη CrystalEye webcam κρατήστε επικοινωνία με φίλους ή συνεργάτες και στείλτε τους εικόνα άμεσα και εύκολα.

Πλήρως εξοπλισμένο, σας δίνει τη δυνατότητα να δικτυωθείτε γρήγορα και απλά μέσω της θύρας Ethernet, και με το 6-σε-1 card reader να μεταφέρετε αρχεία και εικόνες από άλλες συσκευές.

Δυνατό και αξιόπιστο, το “μικρό” της Acer έρχεται εξοπλισμένο με τον Intel Atom N280 στα 1.66 GHz, ο οποίος φημίζεται για την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε συνδυασμό με ικανοποιητικές επιδόσεις.

Με το 1 GB μνήμης RAM που διαθέτει μπορείτε να τρέξετε βασικές εφαρμογές γραφείου και να κάνετε internet browsing χωρίς ενδοιασμούς. Ο σκληρός δίσκος 160 GB είναι ικανοποιητικός για να μεταφέρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα αρχεία για την εργασία σας, αλλά και για να αποθηκεύσετε μεγάλο όγκο δεδομένων.

Netbook Acer Aspire One D150X

Netbook Acer Aspire One D150X

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.