XBLOG logo @2x

Netbook από την Nokia;

Φήμες θέλουν την Nokia να εξετάζει το ενδεχόμενο εισόδου στην αγορά την φορητών υπολογιστών. Μπορεί ακόμα να μην είναι τίποτα σίγουρο, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που ακούμε από επίσημα χείλη την σκέψη της εταιρείας για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Olli – Pekka Kallasvuo, δήλωσε σε συνέντευξή του σε κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Φινλανδίας:

Δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε στο μέλλον για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι αυτό που γνωρίζουμε ως κινητό και αυτό που γνωρίζουμε ως υπολογιστή, συγκλίνουν με ποικίλους τρόπους.

Μπορεί ήδη να έχουμε δει πολλές εταιρείες που κατασκευάζουν φορητούς υπολογιστές να έχουν εισχωρήσει στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, ωστόσο το αντίθετο νομίζω ότι δεν έχει συμβεί.

Σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε έναν φορητό υπολογιστή από την Nokia ή ένα netbook από την Φινλανδική εταιρεία.

Πού ξέρετε; Μπορεί να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις ακόμα και στο λειτουργικό, δημιουργώντας ένα Symbian λειτουργικό ειδικά σχεδιασμένο για φορητούς υπολογιστές!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.