XBLOG logo @2x

BenQ νέοι προβολείς | MW516 και W710ST για business & pleasure

Δύο νέα wide μοντέλα προβολέων τον MW516 και τον W710ST κατάλληλα για business και για pleasure παρουσιάζει η BenQ.

O νέος MW516 αποτελεί την νέα πρόταση της BenQ για έναν οικονομικό προβολέα που με την φωτεινότητα των 2800 ANSI lumens που διαθέτει, θα ανταποκριθεί με άνεση στις ανάγκες μιας παρουσίασης στο γραφείο. Η ανάλυση του είναι 1280 x 800 ώστε να ταιριάξει ιδανικά με την ανάλυση που έχουν τα σύγχρονα laptop.

Παράλληλα, η ανάλυση αυτή σε συνδυασμό με το υψηλό contrast 10.000:1 και την wide εικόνα που προβάλει, καθιστούν τον MW516 κατάλληλο και για παρακολούθηση κινηματογραφικών ταινιών στο σπίτι. O ρόλος του όμως δεν σταματάει εδώ, μιας και με την ίδια άνεση θα ανταποκριθεί σε χρήση gaming, ενώ η υψηλή του φωτεινότητα θα επιτρέψει την προβολή ποδοσφαιρικού αγώνα με τα φώτα αναμμένα.

Ο BenQ MW516 έχει ενσωματωμένες τις λειτουργίες SmartEco και EcoBlank. Με τις λειτουργίες αυτές, όχι μόνο μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας της συσκευής αλλά παράλληλα αυξάνεται και ο χρόνος ζωής της λάμπας στις 6.500 ώρες, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο και το κόστος χρήσης.

Με την ίδια φιλοσοφία ευελιξίας, η BenQ δημιούργησε και τον W710ST, τον πρώτο στον κόσμο προβολέα Home Cinema κοντινής προβολής με φακό ShortThrow.

Ο W710ST αποτελεί το alterego του MW516, είναι δηλαδή ένας μοναδικός προβολέας σχεδιασμένος για ψυχαγωγία αλλά παράλληλα παραμένει κατάλληλος και για παρουσιάσεις. Η σωστή απόδοση των χρωμάτων, η ομαλή απόδοση της κίνησης, το υψηλό contrast 10.000:1 σε συνδυασμό με την ανάλυση HD 720p, θα ικανοποιήσει τους φίλους της κινηματογραφικής εικόνας.

Η υψηλή φωτεινότητα 2.500 ANSI lumens και η τσάντα μεταφοράς που περιλαμβάνεται, του δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και για παρουσιάσεις όταν χρειαστεί. Ο φακός ShortThrow που διαθέτει, προσφέρει ευελιξία εγκατάστασης και επιτρέπει την προσωρινή τοποθέτηση του προβολέα μπροστά από τους θεατές και επάνω σε ένα τραπεζάκι, κοντά στην οθόνη προβολής, ή την μόνιμη εγκατάσταση στην οροφή σε απαιτητικούς χώρους, όποτε ο προβολέας δεν μπορεί να τοποθετηθεί μακριά από την οθόνη μας.

Και τα δύο μοντέλα της BenQ διαθέτουν ψηφιακή σύνδεση HDMI, ενσωματωμένα ηχεία, λειτουργία wall color correction, ενώ συνοδεύονται με εγγύηση 3 χρόνων και έρχονται να δώσουν τέλος στο δίλλημα business or pleasure.

Επίσημος διανομέας της BenQ στην Ελλάδα είναι η εταιρία CPI AE, ενώ περισσότερα για τα προϊόντα BenQ στην Ελλάδα μπορείτε να δείτε στο site www.benq.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.