XBLOG logo @2x

Vodafone: Νέο κατάστημα στο The Mall για ξεχωριστή εμπειρία τεχνολογίας

Το νέο της κατάστημα στο The Mall Athens παρουσιάζει η Vodafone, το οποίο θα αποτελέσει μοναδικό προορισμό για όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία τεχνολογίας και εξυπηρέτησης.

Το συγκεκριμένο κατάστημα σχεδιάστηκε από κοινού με τον όμιλο Vodafone και αποτελεί το πρώτο κατάστημα για την εταιρία παγκοσμίως!

Ο επισκέπτης του νέου Vodafone Store στο The Mall έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά και να ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν στην επικοινωνία του σε διακριτά και ξεχωριστά σημεία του καταστήματος όπως υπηρεσίες για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, συσκευές, αξεσουάρ, λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές, service συσκευών, καθώς και το γρήγορο δίκτυο της Vodafone.

Καινοτόμες λύσεις που συναντάμε στο κατάστημα είναι οι ψηφιακές οθόνες και η σήμανση LED που οριοθετεί κάθε περιοχή του καταστήματος.

Επίσης, η υπηρεσία άμεσης εξυπηρέτησης από το εξειδικευμένο προσωπικό της Vodafone γίνεται μέσω tablets, ενώ παράλληλα, σημαντική είναι η συμβολή της oμάδας Internet, η οποία θα είναι στη διάθεση όλων για να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα και να λύσει απορίες που αφορούν στο mobile internet αλλά και στην κινητή επικοινωνία γενικότερα.

To νέο κατάστημα διαθέτει και ειδικό χώρο για τα παιδιά στον οποίο μπορούν απασχοληθούν δημιουργικά, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν την επίσκεψή τους στο κατάστημα.

Το νέο Vodafone Store ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στον 1ο όροφο του The Mall Athens στο Μαρούσι.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.