XBLOG logo @2x

Νέες Ταινίες: Zero Dark Thirty, Μαθήματα Ενηλικίωσης, Ο Έρωτας της Βασίλισσας, Λόρενς Για Πάντα

Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις ταινίες υποψήφιες για Όσκαρ βγήκαν στις ελληνικές αίθουσες! Μην τις χάσετε!

Δείτε τα τρέιλερ και καλή προβολή!

Zero Dark Thirty

Μετά το εκπληκτικό Hurt Locker, που της χάρισε ένα Όσκαρ, η Kathryn Bigelow επανέρχεται με ένα θρίλερ, γύρω από τα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία του Osama bin Laden τον Μάϊο του 2011.

Αν η υπερβολική στρογγυλοποίηση των γεγονότων δεν σας ενοχλεί, θα απολαύσετε μια ταινία με καταιγιστική δράση, σασπένς και πλοκή, υποψήφιο σε πέντε κατηγορίες στα προσεχή Όσκαρ. Jessica Chastain, Joel Edgerton και Kyle Chandler στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μαθήματα Ενηλικίωσης

Συγκίνηση και γέλιο σε μια ταινία, βασισμένη σε αληθινή ιστορία, με τον  τετραπληγικό Mark να επιθυμεί να χάσει την παρθενιά του με τη βοήθεια μιας συνοδού, της Cheryl.

Αν και ξεκίνησε ως ανεξάρτητη παραγωγή, κατάφερε να φτάσει μέχρι τις υποψηφιότητες των Όσκαρ χάρη στις ερμηνείες των Helen Hunt και John Hawkes.

Ο Έρωτας της Βασίλισσας

Με αφορμή ένα ιστορικό γεγονός ο ελληνικής καταγωγής Nikolaj Arcel αναπαριστά μια ολόκληρη εποχή και τη βασιλική αυλή της Δανίας με αριστοτεχνικό τρόπο.

Ο διαταραγμένος βασιλιάς, ο διαφωτιστής γιατρός του και η νεαρή βασίλισσα συνθέτου ένα επικίνδυνο τρίγωνο και κερδίζουν μια υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Λόρενς για πάντα

Ο Xavier Dolan μας παρουσιάζει την ιστορία του Λόρενς, ενός φυσιολογικού κατά τα άλλα μεσήλικα που αποφασίζει ξαφνικά ότι θέλει να ντύνεται γυναίκα.

Προκλητικό, αστείο, δραματικό, άμεσο αλλά καμιά φορά υπερφίαλο, δίνει μια οπτική της διαφορετικότητας με τον Melvil Poupaud σε μια πολύ καλή ερμηνεία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.