XBLOG logo @2x

Νέες Ταινίες | Σώμα με σώμα, Αν…, Οι Πέντε Θρύλοι

Το xblog.gr σας παρουσιάζεις τις νέες ταινίες της εβδομάδας με τα trailer τους για να επιλέξετε αυτή που θέλετε να δείτε!

Καλή προβολή!

Σώμα με σώμα

Ο Jacques Audiard αφηγείται μια δυνατή ερωτική ιστορία μεταξύ δυο τραγικών ηρώων. Η Στεφανί, την οποία υποδύεται συγκλονιστικά η Marion Cotillard, έχει χάσει μετά από ατύχημα και τα δυο της πόδια και ο Αλί με τον γιο του προσπαθούν να επιβιώσουν. Οι σκληρές εικόνες από τις ζωές και των δύο μπλέκονται με την ευαισθησία, καθώς προσπαθούν να επουλώσουν ο ένας τις πληγές του άλλου.

Επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Καννών, την είχαμε ξεχωρίσει ήδη από τις Νύχτες Πρεμιέρας.

Αν…

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στη μικρή οθόνη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στον κινηματογράφο. Η ταινία αποτελείται στην ουσία από δύο μέρη και ο θεατής παρακολουθεί δύο διαφορετικές εκδοχές της ζωής των πρωταγωνιστών, καθώς η παραμυθένια ευτυχία του έρωτα εναλλάσσεται με τη σκοτεινή μοναξιά.

Αυτάρεσκο, υπερβολικά στυλιζαρισμένο και συχνά εξωπραγματικό, όπως κάθε δουλειά του Παπακαλιάτη, θα σας τραβήξει, ωστόσο, με την πλοκή του και τις πολύ καλές ερμηνείες που αποσπά, ομολογουμένως, από όλους τους πρωταγωνιστές.

Οι Πέντε Θρύλοι

Ξέρεις ότι έφτασε η περίοδος των εορτών, όταν κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Το 3D animation της Dreamworks παρουσιάζει την ιστορία ενός ξεχωριστού νεαρού, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα κακά πνεύματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη γη και να προστατέψει τα μικρά παιδιά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.