XBLOG logo @2x

Navigon 2100 Max: Με οθόνη 4,3″ και εξελιγμένες λειτουργίες πλοήγησης

Αν αναζητάτε μία συσκευή πλοήγησης, αλλά θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με τις οθόνες των 2,8 ή των 3,5″ τότε το Navigon 2100 Max είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με λειτουργική οθόνη αφής 4,3″ και με ενημερωμένους χάρτες της Ελλάδας, σας καθοδηγεί στον προορισμό σας εύκολα και γρήγορα. Με έναν πανίσχυρο επεξεργαστή Samsung 2443 (533 MHz) σίγουρα μπορεί να τρέξει οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης του τοποθετήσετε.

Το PNA 2100 Max χαρακτηρίζεται από απλότητα στη χρήση και μια σειρά προηγμένων λειτουργιών, που θα σας κατευθύνουν με λεπτομερείς οδηγίες και πληροφορίες στον προορισμό σας.

Με την εξελιγμένη λειτουργία Reality View Pro, εμφανίζεται μία πραγματική απεικόνιση, με όλες τις πινακίδες και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε, ειδικά στις εξόδους των εθνικών οδών και των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων, και σε συνδυασμό με το Lane Assistant Pro που σας υποδεικνύει τη λωρίδα κυκλοφορίας που θα πρέπει να κινήστε για να “βγείτε” σωστά, δεν θα χάσετε ποτέ τον δρόμο σας!

Ενημερωθείτε έγκαιρα για τα όρια ταχύτητας της οδού που κινήστε, αφού σας ενημερώνει ηχητικά και οπτικά για την περίπτωση υπέρβασης του ορίου.

Σταματήστε να ψάχνετε άσκοπα σε όλα τα γράμματα της αλφαβήτου, αφού με τη λειτουργία Smart Speller εμφανίζονται κατά την πληκτρολόγηση μόνο οι λογικοί συνδυασμοί γραμμάτων, αποκρύπτοντας αυτά που δεν χρειάζονται, για πιο γρήγορη αναζήτηση.

Οι δυνατότητες του Navigon 2100 Max δεν σταματούν εδώ. Πλέον υποστηρίζει τη δυνατότητα επιλογής της βέλτιστης διαδρομής, προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις λειτουργίας του βάσει της ώρας (εναλλαγή ημέρας / νύχτας) για πιο ξεκούραστη πλοήγηση, συγχρονίζεται με το Outlook (με τη λειτουργία Navigon Sync) και αποθηκεύει όλες τις διευθύνσεις στη μνήμη του συστήματος, για να κρατάτε Logbook, για όλες τις διαδρομές σας και να τις επεξεργάζεστε στο Excel.

Όλες αυτές τις δυνατότητες μπορείτε να τις αποκτήσετε σε μια άκρως δελεαστική τιμή, η οποία δεν ξεπέρνα τα 200 ευρώ.

Skroutz it! λοιπόν για να εντοπίσετε την προσφορά που σας συμφέρει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.