XBLOG logo @2x

MySpace: Το βαρέθηκα και διέγραψα το account μου

Το MySpace εξακολουθεί να είναι ανάμεσα στα δημοφιλέστερα social networking sites, με εκατομμύρια μέλη από όλο τον κόσμο. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο που ασχολείται με μουσική, ενώ το προτιμούν σχεδόν όλοι οι γνωστοί dj διεθνώς. Δεν είναι λίγα δε τα πολύ γνωστά ονόματα που αντί για προσωπικό site, έχουν κλείσει ένα domain το οποίο σε ανακατευθύνει στη σελίδα τους στο MySpace.

Δημιούργησα προφίλ στο MySpace πριν από περίπου 5 χρόνια, έγινα “φίλος” με όλους σχεδόν τους γνωστούς dj (Έλληνες και ξένους), πολλούς από τους οποίους τους γνώρισα και από κοντά στα πάρτι που έπαιζαν μουσική στα γνωστά αθηναϊκά και μη clubs, αφού τότε και λόγω clubber.gr πήγαινα σε αρκετά events κάθε εβδομάδα.

Κάποιοι από τους dj αποδείχθηκαν ιδιαίτερα ενοχλητικοί, αφού ανά 2-3 ημέρες μου έστελναν μηνύματα με τα δελτία τύπου των πάρτι τους ή τα έκαναν post στο χώρο των comments του προφίλ μου.

Κάπου εκεί, πριν από 5-10 μήνες, άρχισα να βαριέμαι το MySpace… Έμπαινα αραιά και που, σταμάτησα να ανεβάζω φωτογραφίες, να τσεκάρω τους online φίλους, τα events κλπ… Στην πορεία ήρθε και το Facebook, το οποίο κέρδισε τη μάχη με το MySpace, όσον αφορά εμένα πάντα.

Έτσι, σήμερα, έκανα για τελευταία φορά login, μόνο και μόνο για να πάω στα settings του account μου και να κάνω κλικ στο “Account Cancellation”. Αφού πέρασα από 2-3 σελίδες, όπου ουσιαστικά σε ρωτάει “είσαι σίγουρος ότι θες να διαγράψεις το προφίλ σου”, έκανα το τελικό cancellation, ήρθε το σχετικό email με το link επιβεβαίωσης της διαγραφής και η ενημέρωση ότι το account θα διαγραφεί σε 1-2 ημέρες.

Bye Bye MySpace!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.