XBLOG logo @2x

Myalbino.com: Αφήστε τα παιδιά σας να διακοσμήσουν τα μπλουζάκια τους

Πριν λίγο καιρό, ψάχνοντας μπλουζάκια στο Google, έπεσα τυχαία πάνω στο Myalbino.com. Μπορεί εγώ να έψαχνα άλλου είδους μπλουζάκια, αλλά τόσο το πολύ καλοστημένο site, όσο και τα πολύ ωραία σχέδια, μου τράβηξαν την προσοχή και κόλλησα αρκετή ώρα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου, παίζοντας με τα χρώματα και τα σχέδια σε κάθε μπλουζάκι.

Μπορεί να έχω ξεπεράσει την παιδική ηλικία κατά πολύ για να κάτσω να ζωγραφίσω μόνος μου ένα μπλουζάκι, ωστόσο πιστεύω ότι είναι ένα εξαιρετικό δώρο για παιδιά και όχι μόνο που θέλουν να διακοσμήσουν μόνα τους τα δικά τους μπλουζάκια.

Ένα μπλουζάκι Albino επιτρέπει στα παιδιά να εκφράσουν τον ενθουσιασμό που κρύβουν μέσα τους, βοηθώντας τα να εξερευνήσουν το σχήμα, την μορφή και το χαρακτήρα της νέας τους ανακάλυψης, έστω κι αν αυτή είναι απλά ένα πουλί, ένα ψάρι, ένα ζουζούνι ή κάποιο άλλο ζώο.

Ο Άρης, ένας από τους δημιουργούς του Myalbino.com, λέει σχετικά:

Τα παιδία έχουν έμφυτη τη δημιουργία μέσα τους. Το χρωμάτισμα τους επιτρέπει να βιώσουν τη χαρά και το θαύμα της δημιουργίας. Albino σημαίνει πως καταφέρνουν να φτιάχνουν το δικό τους μπλουζάκι κι αυτό είναι ένα κατόρθωμα για οποιοδήποτε παιδί.

Τα μπλουζάκια Albino είναι διαθέσιμα μέσω του online καταστήματος στη διεύθυνση www.myalbino.com. Οι πελάτες που επισκέπτονται το κατάστημα έχουν την απόλυτη ελευθερία να συνδυάσουν οποιοδήποτε σχέδιο με οποιαδήποτε από τα διαθέσιμα χρώματα μαρκαδόρων.

Μπλουζάκια για παιδιά - myalbino.com

Το βασικό πακέτο κοστίζει € 29,50 (€ 24,80 χωρίς ΦΠΑ) και περιέχει ένα 100% βαμβακερό μπλουζάκι από την American Apparel, 3 ειδικούς μαρκαδόρους για ύφασμα, βιβλιαράκι οδηγιών στα ελληνικά, αγγλικά, γιαπωνέζικα, ιταλικά και γερμανικά, φύλλα εξάσκησης και ειδικό χαρτί που χρειάζεται στη διαδικασία της θερμοθέτησης με το σίδερο.

Οι τιμές για επιπλέον μαρκαδόρους κυμαίνονται μεταξύ € 0,70 και € 1,55 (€ 0,59 και € 1,30 χωρίς ΦΠΑ) ανά μαρκαδόρο. Το κατάστημα προσφέρει έκπτωση 20% για το “Μπλουζάκι της Εβδομάδας”. Κάθε εβδομάδα κι ένα διαφορετικό μπλουζάκι προσφέρεται με αυτή την έκπτωση. Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται στα ελληνικά και στα αγγλικά μέσω τηλεφώνου, email ή ακόμα και Skype Video!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.