XBLOG logo @2x

MusicUnites.gr: Η επικοινωνία δημιουργών, κοινού και φορέων online

Ξεκίνησε την λειτουργία του το MusicUnites.gr, μία πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ και να ανεβάσουν τη μουσική τους, τα βίντεό τους και τις φωτογραφίες τους, επιτρέποντας επίσης την επικοινωνία δημιουργών, κοινού και φορέων με σκοπό την κατάθεση προτάσεων και σκέψεων, όπως διαβάζω στο μήνυμα που έλαβα για την έναρξη λειτουργίας του site, το οποίο και παραθέτω παρακάτω.

Αγαπητοί φίλοι / Αγαπητές φίλες,

Οι Έλληνες Δημιουργοί Έργων Μουσικής, οι άνθρωποι πίσω από κάθε ελληνικό μουσικό κομμάτι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη λειτουργία της πλατφόρμας μας musicunites.gr, που υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της ΑΕΠΙ.

Το musicunites.gr είναι μια δυναμική πλατφόρμα που επιτρέπει στον κάθε χρήστη να δημιουργήσει το δικό του προφίλ, στο οποίο μπορεί να ανεβάσει τη μουσική του, τα βίντεο του και τις φωτογραφίες του. Κυρίως, όμως, επιτρέπει την επικοινωνία δημιουργών, κοινού και φορέων μέσω δικτύωσης ομάδων και συνόλων με την κατάθεση σκέψεων και προτάσεων.

Μέσω του Internet, απευθυνόμαστε σε εσάς, όλους μαζί και κάθε έναν προσωπικά, γιατί θέλουμε να συζητήσουμε το μέλλον της μουσικής μαζί με ανθρώπους με τους οποίους μας ενώνει η αγάπη για την μουσική αλλά και η κοινή μας πεποίθηση ότι είναι σημαντικό να προστατεύουμε όλοι τα πνευματικά δικαιώματα κάθε δημιουργού. Μας ενδιαφέρει να ακούσουμε τις σκέψεις σας, που θα βοηθήσουν την μουσική να έχει αύριο και να είναι βιώσιμη γιατί σήμερα η διακίνηση της μουσικής στο Internet έχει οδηγήσει την σχέση μας σε αδιέξοδο. Θέλουμε να ακούσουμε τις απόψεις σας και τις θέσεις σας, προς όφελος της μουσικής και όλων μας.

Για τον λόγο αυτό, θα σας ενημερώνουμε για τις συμμετοχικές δράσεις που ετοιμάζουμε και θα αρχίσουμε έναν μεγάλο ανοιχτό διάλογο, απευθείας αλλά και μέσω Internet -στον οποίο σας θέλουμε όλους δίπλα μας- ισότιμους συνομιλητές και συνδιαμορφωτές της λύσης.

Σας ευχαριστούμε,

Έλληνες Δημιουργοί Έργων Μουσικής

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.