XBLOG logo @2x

Motorola VE66: Ένα High-End κινητό από την αμερικανική εταιρεία

Επιτέλους η Motorola αποφάσισε να αφήσει στην άκρη την ξεπερασμένη φωτογραφική των 2 megapixels και να εφοδιάσει τις νέες τις συσκευές με κάμερα 5 megapixels. Το νέο “μικρό” λοιπόν της Motorola ακούει στο όνομα VE66 και είναι εφοδιασμένο με αρκετά εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΤΟ VE66 σίγουρα δεν εντυπωσιάζει μόνο με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά και με την εξωτερική του εμφάνιση. Πρόκειται για ένα κομψό και λεπτό slide up κινητό με οθόνη 2,4″ ικανή να απεικονίσει 16M χρώματα.

Ωστόσο εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το εσωτερικό του τηλεφώνου και οι Multimedia δυνατότητές του. Εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Freescale SCM-A11 χρονισμένο στα 500MHz και με λειτουργικό σύστημα Linux OS Montavista v2.6.10 σίγουρα αναμένεται να αποτελέσει κάτι διαφορετικό από τις μέχρι τώρα προτάσεις της Motorola.

Όσον αφορά τις Multimedia δυνατότητες του τηλεφώνου, την παράσταση κλέβει η 5 megapixels κάμερα που διαθέτει με δυνατότητα autofocus, η οποία μπορεί να τραβήξει βίντεο ανάλυσης QVGA. Υποδοχή κάρτας μνήμης microSD, καθώς και Bluetooth 2.0 σίγουρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τέτοιο τηλέφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το VE66 διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και υποστηρίζει το πρότυπο HSDPA.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.