XBLOG logo @2x

Mobile Magazine

Μέχρι σήμερα με «βλέπατε» στο site μου, στο blog μου, στο clubber.gr και στο gatadotis.gr στη στήλη “Clubber”. Από σήμερα θα με βρίσκετε κάθε μήνα και στο περιοδικό Mobile Magazine, το νέο μηνιαίο περιοδικό για τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, που εκδίδεται από την Compupress.

Αν το κινητό σας έχει γίνει… προέκταση του χεριού σας, όπως σε πολλούς τελευταία, αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις τελευταίες εξελίξεις στην κινητή τηλεφωνία, στο Mobile Magazine θα βρείτε τα πάντα.

Και μιας και βρίσκεστε στο blog μου στο 1ο να σας πω ότι στο 1ο τεύχος έχω γράψει ένα αφιέρωμα στη βιντεοκλήση της Tellas, ανέλαβα τη στήλη “Mobile Fun” που περιέχεται στο ένθετο “Mobile Gen”, όπου παρουσιάζω ένα site με δωρεάν υλικό για κινητά τηλέφωνα (themes, ringtones, εφαρμογές κλπ), τα top 10 από wallpapers, games, καθώς και παρουσίαση 2 εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα.

Το περιοδικό συνοδεύεται από cd rom και κοστίζει 5 ευρώπουλα. Αν τύχει και το αγοράσετε, ρίξτε κάνα mail με σχόλια και παρατηρήσεις πάνω στα κείμενα που υπογράφω εγώ…

Thank you guys!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.