XBLOG logo @2x

Νέες καινοτομίες από τις οθόνες Philips στην IFA 2016

Από τις 2 έως τις 7 Σεπτεμβρίου στην έκθεση IFA 2016, η MMD- κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, θα παρουσιάσει σημαντικές καινοτομίες που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για κάθε επισκέπτη. Το περίπτερο της Philips στο hall 22 θα εκθέσει ότι καλύτερο διαθέτει σε επίπεδο αποδοτικότητας στη θέαση, όπως, για παράδειγμα, προηγμένες οθόνες που προσφέρουν μεγαλύτερη φωτεινότητα στα χρώματα, ακρίβεια και μεγαλύτερη ταχύτητα, οθόνες που δημιουργούν ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία για μεγαλύτερη συγκέντρωση στο χώρο εργασίας ακόμη και μετά από πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή- καθώς και κάποια δείγματα επιλεγμένων επερχόμενων προϊόντων.

Philips Monitor

Στα highlights περιλαμβάνονται οι ακόλουθες καινοτομίες:

  • Η μεγαλύτερη κυρτή οθόνη 4K στην αγορά
    Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά την κυρτή οθόνη 40 ιντσών με την εντυπωσιακή φωτεινότητα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κυρτή οθόνη 4K στην αγορά και τελευταία προσθήκη στη σειρά κυρτών οθονών Philips. Η οθόνη «αγκαλιάζει» με ομαλότητα  τη γραμμή όρασης του χρήστη δημιουργώντας περισσότερο προσωπικό χώρο και διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης για την ιδανική θέση. Το αποτέλεσμα είναι μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία, ιδανική για εκείνους που εργάζονται σε πολυάσχολα και θορυβώδη γραφεία και αναζητούν τη συγκέντρωση, καθώς και για gamers που επιδιώκουν την ζωντανή δράση. Τα ενσωματωμένα ηχεία συμπληρώνουν τα γραφικά με έναν εκπληκτικό ήχο.
  • Στην IFA 2016 θα παρουσιαστούν και άλλες κυρτές οθόνες, όπως η εξαιρετικά λεπτή οθόνη 34 ιντσών με ρυθμιζόμενο ύψος, εντυπωσιακή ανάλυση Quad HD και ενσωματωμένο ήχο.
  • Pop-up webcam για τον αποκλεισμό των camera hackers

Στην έκθεση θα παρουσιαστεί και μια ειδική σειρά προϊόντων και τεχνολογιών που απευθύνονται σε πελάτες Β2Β και δίνουν λύσεις σε ζητήματα όπως η ασφάλεια στις εταιρίες. Το ντεμπούτο της θα κάνει η πρώτη οθόνη Philips με webcamera που εμφανίζεται όταν χρειάζεται αλλιώς κρύβεται στο πλαίσιο της οθόνης, αποκλείοντας πιθανούς hackers να «τρυπώσουν» ανεπιθύμητα. Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα επαγγελματικού επιπέδου, θα παρουσιαστούν νέες οθόνες με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα μεταφοράς και εύκολη σύνδεση με ένα καλώδιο υποδοχής USB Τύπου C τελευταίας γενιάς.

Philips Monitor

  • UltraColor και UltraSlim
    Ακόμα θα παρουσιαστεί η ολοκαίνουργια σειρά οθονών Philips C7, οι πιο λεπτές οθόνες από ποτέ. Μαζί με την UltraColor που προσφέρει τις πιο φυσικές εικόνες, οι οθόνες C7 διαθέτουν ένα εξαιρετικά λεπτό design που τραβάει την προσοχή όπου και να βρίσκεστε. Με σχεδιασμό τριών πλευρών «χωρίς πλαίσιο», οι οθόνες βελτιστοποιούν την περιοχή προβολής για μια απρόσκοπτη εμφάνιση και περιορίζουν οποιαδήποτε πιθανή απόσπαση της προσοχής. Οι οθόνες δημιουργούν επίσης μια συνεχόμενη επιφάνεια προβολής, όταν τοποθετούνται δίπλα-δίπλα πολλαπλές εικόνες– ένα πλεονέκτημα για εφαρμογές όπως υπολογιστικά φύλλα και πίνακες.
  • Οθόνη τεσσάρων-πλευρών «χωρίς πλαίσιο»

Όσοι χρειάζονται ακόμα περισσότερο χώρο στην οθόνη τους, θα βρουν αυτό που ψάχνουν στις νέες οθόνες C6, με σχεδιασμό τεσσάρων πλευρών «χωρίς πλαίσιο». Με ένα μοντέλο 23.8 ιντσών σε Full HD και ένα μοντέλο 27 ιντσών σε Quad HD, οι νέες οθόνες προσφέρουν λιτή και κομψή εμφάνιση με δυνατότητα προβολής εικόνων από άκρη σε άκρη, για μια «μεγάλης έκτασης» εμπειρία.

  • Οθόνες E8 και E7 με UltraColor

Οι επισκέπτες της IFA 2016 θα δουν πρώτοι τις νέες οθόνες E8 23.8 και 27 ιντσών με την καινοτόμα τεχνολογία UltraColor και ανάλυση QHD. Ακόμα θα θαυμάσουν τις νέες κυρτές οθόνες 27 και 31.5 ιντσών (1800R) με ανάλυση Full HD. Υποστηρίζοντας μια ευρύτερη γκάμα, η UltraColor επεκτείνει την γκάμα των χρωμάτων που γίνεται αντιληπτή από τους χρήστες. Με 90%-95% της γκάμας NTSC σε αντίθεση με το κλασικό 72%, η UltraColor δημιουργεί περισσότερες φυσικές εικόνες με πιο ζωντανές αποχρώσεις του πράσινου ή έντονα κόκκινα ή ακόμα βαθύτερα μπλε χρώματα. Σε πιο προσιτές τιμές που θα προσελκύσουν πολλούς χρήστες, οι οθόνες αυτές ζωντανεύουν την ψυχαγωγία, τις εικόνες ακόμα και την παραγωγικότητα. Ένας εκπληκτικός πλήρης ψηφιακός ήχος με ενσωματωμένα ηχεία έρχεται να συμπληρώσει όλα τα παραπάνω. Ο λεπτός σχεδιασμός προσφέρει εκθαμβωτική εμφάνιση σε κάθε χώρο.

Οι πιο πρόσφατες οθόνες E7 –ένα μοντέλο 31.5 ιντσών το οποίο συμπληρώνει τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα των 24 και 27 ιντσών – θα είναι επίσης διαθέσιμες στο περίπτερο για να τις δοκιμάσουν οι επισκέπτες. Οι οθόνες αυτές διαθέτουν και την καινοτόμα τεχνολογία UltraColor.

Η MMD προσκαλεί τους επισκέπτες της IFA 2016 να επισκεφτούν το περίπτερο της Philips στο Hall 22 και να δουν και να δοκιμάσουν τις οθόνες Philips.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.