XBLOG logo @2x

Νέα οθόνη Philips 40 ιντσών με ανάλυση 4K

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει τη BDM4037UW, μια οθόνη 40 ιντσών Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD με MultiView. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη 4K κυρτή οθόνη που κυκλοφορεί επί του παρόντος στην αγορά και περιλαμβάνει την τεχνολογία Ultra Wide Color, η οποία προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων για απόλυτα ζωντανές εικόνες.

Καθαρές, πολύχρωμες εικόνες

Η BDM4037UW διαθέτει panel υψηλής απόδοσης για εικόνες UltraClear, ανάλυσης 4K UHD (3840 x 2160). Ακόμα, η συγκεκριμένη  Philips οθόνη χρησιμοποιεί μια προηγμένη τεχνολογία κάθετης ευθυγράμμισης η οποία οδηγεί σε αναλογίες αντίθεσης υψηλής στατικής για επιπλέον ζωντανές και φωτεινές εικόνες. Χάρη στη βελτιστοποιημένη τεχνολογία διαχείρισης pixel, η οθόνη διαθέτει επιπλέον ευρεία γωνία θέασης 178/178 μοιρών.

Υποστηρίζοντας μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων –  85% της NTSC γκάμας σε αντίθεση με το σύνηθες 72% – η τεχνολογία Ultra Wide Color διευρύνει το φάσμα των χρωμάτων που γίνονται αντιληπτά από τους χρήστες και παράγει πιο ρεαλιστικές εικόνες. Σε αντίθεση με τις σύνηθες βελτιώσεις που λειτουργούν τροποποιώντας τις ρυθμίσεις του software για την ισορροπία των χρωμάτων, η τεχνολογία Ultra Wide Color βελτιώνει το hardware.

Κάντε περισσότερα, με ευκολία

Ο Artem Khomenko, ο Product Manager της MMD για τις οθόνες Philips στην Ευρώπη τονίζει, «Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε προηγμένη εμπειρία στους χρήστες των οθονών μας. Συνδυάζοντας την τεχνολογία 4Κ και την τεχνολογία Ultra Wide Color σε μια κυρτή οθόνη, καταφέρνουμε να προσφέρουμε με αυτό το μοντέλο εκπληκτική σαφήνεια εικόνας και άπλετο χώρο για multitasking που υποστηρίζεται από το χαρακτηριστικό Philips MultiView.».

MultiView

Το MultiView δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν έως και τέσσερις πηγές εισόδου σε μια οθόνη, κάθε μια σε ανάλυση Full HD. Οι εικόνες μπορούν να ρυθμιστούν με δύο διαφορετικούς τρόπους: 1) Με τη λειτουργία Picture-by-Picture, η οποία είναι χρήσιμη σε δωμάτια ελέγχου ή στη χρήση πολλαπλών συσκευών, όπως φορητοί υπολογιστές σε σύνδεση για πιο παραγωγική συνεργασία. Πρόκειται για μια λειτουργία που χωρίζει την οθόνη σε πολλά τμήματα. 2) Με τη λειτουργία Picture-in-Picture, π.χ. για να βλέπει ο χρήστης τη ροή ειδήσεων σε ένα μικρό παράθυρο καθώς εργάζεται στην υπόλοιπη οθόνη.

Το νέο μοντέλο της Philips είναι ακόμα εξοπλισμένο με την τεχνολογία Flicker-free για να αποφευχθεί το τρεμόπαιγμα της οθόνης και συνεπώς η κούραση των ματιών, που πιθανώς προκαλείται σε ορισμένους χρήστες οθονών τύπου LED-backlit.

Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά υπόψη και αν είστε ένας απαιτητικός επαγγελματίας που ζητά εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες σε πρόγραμμα CAD, χρησιμοποιεί εφαρμογές γραφικών 3D, ή εργάζεται σε τεράστια επεξεργαστικά φύλλα, τότε είναι σίγουρο πως με αυτή την οθόνη θα ζωντανέψουν οι εικόνες και τα γραφικά σας.

Η νέα οθόνη Philips BDM4037UW, με ενδεικτική τιμή λιανική πώλησης στα €749, είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Προδιαγραφές Philips BDM4037UW
Τύπος LCD panel VA LCD
Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού W-LED σύστημα
Μέγεθος panel 40 ίντσες / 101.6 εκ.
Αναλογία διαστάσεων 16:9
Βέλτιστη ανάλυση 3840 x 2160 @ 60Hz
Γωνία θέασης 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα 300 cd/m²
Χρώματα οθόνης 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα
Ενίσχυση εικόνας SmartImage
MHL 1080P @ 60Hz
Άνεση
  • Ενσωματωμένα ηχεία: 5 W x 2
  • MultiView: PBP (4x συσκευές), PIP (2x συσκευές)
  • Άνεση χρήστη: SmartImage, Multiview, User, Menu, Power On/Off
  • Έλεγχος software: SmartControl
  • Άλλες ανέσεις: Kensington lock, VESA mount (100×100χιλ.)
  • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, MacOS, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Συνδεσιμότητα
  • Είσοδοι σήματος: VGA (Analog ), DisplayPort x 2, HDMI (1.4) – MHL x 1, HDMI (2.0) – MHL x 1
  • USB: USB 3.0×4 (1 w/fast charging)*
  • Είσοδοι Sync: Separate Sync, Sync on Green
  • Ήχος (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Βάση Κλίση: -5/10 μοίρες
Βιωσιμότητα
  • Περιβαλλοντικά και Ενεργειακά Πρότυπα: EnergyStar 7.0, RoHS
  • Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας: 100 %
  • Συγκεκριμένες ουσίες: χωρίς Υδράργυρο, χωρίς Μόλυβδο
Συμμόρφωση και πρότυπα Ρυθμιστικές εγκρίσεις: WEEE, CECP, PSE, VCCI, BSMI, CE Mark, cETLus, CU-EAC, EPA, FCC Class B, ICES-003, J-MOSS, KUCAS, PSB, RCM, SASO, SEMKO, TUV Ergo, TUV/GS, UKRAINIAN, MEPS

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.