XBLOG logo @2x

MLS iQTalk crystal maX, ελληνικό κινητό με οθόνη 4,5 ιντσών στα 250 ευρώ

Την κυκλοφορία του νέου εντυπωσιακού της τηλεφώνου MLS iQTalk Crystal maX ανακοίνωσε η MLS.

Με οθόνη 4,5” LCD qHD IPS, κάμερα 12 MP με φλας, Dual Core επεξεργαστή, μπροστινή κάμερα 2MP για HD βιντεοκλήσεις, την πιο καινοτόμα συσκευασία που μετατρέπεται σε ηχείο για εκπληκτικό ήχο, το Crystal maX προσφέρει ποιότητα και στυλ στο maximum.

Επιπλέον, διαθέτει HSPA συνδεσιμότητα για ακόμη πιο γρήγορο σερφάρισμα, 4GB εσωτερική μνήμη, τεχνολογία οθόνης OGS (One Glass Solution) για υψηλή πιστότητα και αντοχή, λειτουργικό σύστημα Android 4.1 και δυνατότητα picture in picture (βλέπεις βίντεο παράλληλα με ο,τιδήποτε άλλο κάνεις).

Το MLS iQTalk Crystal maX δεν είναι απλά έξυπνο, είναι ευφυές!

Με το Talk & Call λες το όνομα που θέλεις να καλέσεις, με όποιον τρόπο κι αν το έχεις καταχωρήσει στις επαφές σου (ελληνικά, greeklish, με ανάμεικτους συνδυασμούς) και το MLS iQTalk Crystal maX κάνει το τηλεφώνημα…για σένα!

Το νέο καινοτόμο smartphone της MLS αλλάζει μια για πάντα τον τρόπο που στέλνουμε μήνυμα: απλά πατάς το κουμπί Talk & SMS, λες το όνομα της επαφής και υπαγορεύεις το μήνυμα. Η νέα τεχνολογία Talk & Email αλλάζει τον τρόπο που στέλνουμε mail: λες το κείμενο που θέλεις να γράψεις κι αυτό γράφεται αυτόματα. Τόσο απλά και εύκολα! Η τεχνολογία Talk & Post αλλάζει τον τρόπο που ανεβάζουμε κείμενα (post) στο Facebook. Απλά λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall σου! Επιπλέον το ειδικό πλήκτρο Talk & Post στο MLS Keyboard, σου επιτρέπει να σχολιάζεις (comment) και να στέλνεις μήνυμα (chat) με τη φωνή σου.

Ενσωματωμένος υπάρχει ο πλοηγός με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk & Drive με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου συνολικής αξίας 89 ευρώ για να μη χάνεσαι ποτέ! Το νέο τηλέφωνο διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα ενώ περιλαμβάνει επίσης καλώδιο MicroUSB και φορτιστή σπιτιού.

Το MLS iQTalk Crystal Max διατίθεται στα καταστήματα ΟΤΕ, Cosmote, Γερμανός, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του κινητού είναι 249,90 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.