XBLOG logo @2x

Microsoft XBOX: Το Kinect ξεκινάει από τα $150!

Αν είσαι fanatic gamer ή απλώς ενδιαφερόσουν να αγοράσεις το Kinect της Microsoft και είχες αγωνία για την τιμή του, ήρθε επιτέλους η ώρα να βγεις από αυτή την πραγματικά «οδυνηρή» κατάσταση. Η Microsoft στο online store της ανέβασε το Kinect στην τιμή των 149,99 δολαρίων.

Με την σημερινή ισοτιμία αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε 121 ευρώ.

Η τιμή αυτή ταιριάζει με αυτή που είχαν προτείνει γνωστά καταστήματα, όπως Best Buy, Amazon, Game Stop κλπ.

Τι είναι όμως το Kinect;

Αν δεν είσαι φανατικός gamer ή δεν παρακολουθείς συνέχεια τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας μπορεί να μην γνωρίζεις τι είναι το Kinect. Μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος/η.

Με λίγα λόγια, το Kinect είναι ένα σύστημα για να παίζεις παιχνίδια στο XBOX 360 χωρίς να χρειάζεται να ακουμπήσεις καν κάποιο τηλεχειριστήριο. Μπορείς να παίζεις παιχνίδια και να δίνεις εντολές μέσα από τις κινήσεις σου και με φωνητικές εντολές.

Το Kinect λειτουργεί με έναν αισθητήρα κινήσεων που αντιλαμβάνεται τις οποιεσδήποτε κινήσεις μέχρι και τεσσάρων παικτών. Ουσιαστικά είναι η απάντηση της Microsoft στο Wii της Nintendo.

Μένει να δούμε τώρα πόσο ακόμη μπορούν οι κατασκευάστριες εταιρίες να μας εκπλήξουν, αλλά και την ανταπόκριση του κοινού.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.