XBLOG logo @2x

Η Microsoft αποσύρει το ημερολογίο Sunrise

Περίπου έναν χρόνο πριν, η Microsoft εξαγόρασε την Sunrise, την εταιρία που αναπτύσσει την εφαρμογή Sunrise Calendar. Το Sunrise ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες εφαρμογές ημερολογίου για κάθε μεγάλη πλατφόρμα και για αυτό η Microsοft ήθελε να ενσωματώσει τα χαρακτηριστικά της στις δικές της εφαρμογές.

Για πάνω από ένα χρόνο το Outlook και το Sunrise συνυπήρχαν στο οικοσύστημα της Microsoft, όμως αυτό παύει να ισχύει. Η εταιρία έδωσε τέλος στο Sunrise Calendar και από τις 31 Αυγούστου οι χρήστες δεν θα μπορούν να το κατεβάσουν από τα app stores των συσκευών τους. Αντιθέτως, άμα θέλουν μια εφαρμογή ημερολογίου θα πρέπει να κατεβάσουν το Outlook.

Η ομάδα του Sunrise ευχαρίστησε όλους τους χρήστες με το παρακάτω μήνυμα:

«Whether you decide to follow us to Outlook or not, we couldn’t go without first saying a massive THANK YOU. You’ve been with us all the way and Sunrise wouldn’t have been great without all of you supporting us, sending us feedback, encouraging us to fix bugs and sharing the app with your friends.»

Η εφαρμογή θα συνεχίσει να λειτουργεί και μετά τις 31 Αυγούστου για όσους αποφασίσουν να την κρατήσουν, όμως δεν θα διατίθεται στα app stores και φυσικά δεν θα παίρνει ενημερώσεις.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.