XBLOG logo @2x

Το Microsoft To-Do app κυκλοφόρησε για να αντικαταστήσει το Wunderlist

Η Microsoft λάνσαρε μια νέα εφαρμογή που ονομάζει Microsoft To-Do και στο μέλλον θα αντικαταστήσει το Wunderlist. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από σήμερα στα web, iOS, Android και Windows 10 για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την δοκιμαστική έκδοσή της.

Όπως και το Wunderlist που εξαγόρασε η Microsoft το 2015, έτσι και το To-Do επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί projects ή απλές λίστες με πράγματα που πρέπει να κάνει, και να θέτει υπενθυμίσεις. Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για να θυμίζει το Wunderlist και φτιάχτηκε από την ομάδα του Wunderlist.

Το Microsoft To-Do δεν συγχρονίζει αμέσως τα δεδομένα του χρήστη από το Wunderlist, αλλά δίνει την επιλογή στον χρήστη να τα “τραβήξει” από το Wunderlist ή το Todoist μέσα από τις ρυθμίσεις του.


Σε αντίθεση με το Wunderlist ή το Todoist, το Microsoft To-Do είναι συνδεδεμένο με το Office 365 και ουσιαστικά υπάρχει αλληλεπίδραση με όλες τις εφαρμογές της Microsoft, όπως το Outlook και τα Office apps. Ακόμη, προτείνει καθημερινά στον χρήστη διάφορες εργασίες που μπορεί να κάνει βασισμένο σε επερχόμενα ή παλιότερα αντικείμενα. Οι λίστες μπορούν να έχουν emoji για να ξεχωρίζουν, και φυσικά συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές του χρήστη.

Η Microsoft σκοπεύει να φέρει περισσότερα χαρακτηριστικά του Wunderlist στο To-Do, όπως την δυνατότητα διαμοιρασμού των λιστών. Αργότερα θα κυκλοφορήσει εφαρμογές για τα Mac και τα Android/iOS tablets, και μόλις τα πάντα δουλεύουν όπως στο Wunderlist, η Microsoft θα αποσύρει την γνωστή εφαρμογή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.