XBLOG logo @2x

Microsoft: Μην περιμένετε το Surface Pro 5, δεν υπάρχει

Η Microsoft πρόκειται να διοργανώσει μια νέα εκδήλωση στις 23 Μαΐου στη Σαγκάη, και εφόσον πρόσφατα ανακοίνωσε τα Windows 10 S, οι θαυμαστές της εταιρίας ήλπιζαν ότι θα ανακοινωθεί επιτέλους το Surface Pro 5. Δυστυχώς όμως, για αυτούς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Αντιπρόεδρος των Συσκευών της Microsoft, Panos Panay, ο οποίος επίσης θα παρευρεθεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση, σε συνέντευξή του στο CNET δήλωσε ότι «δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα» αναφερόμενος στο Surface Pro 5. Ο ίδιος σχολίασε ότι θα λανσάρουν έναν διάδοχο του Surface Pro 4 όταν μπορούν να κάνουν αρκετές αλλαγές, και άμα έχουν νόημα.

Ο Panos εξήγησε ότι «οι αλλαγές με νόημα δεν σημαίνουν απαραίτητα αλλαγές στο hardware, κάτι που πολλοί άνθρωποι κοιτάνε,» και πρόσθεσε: «Λένε “Που είναι ο νεότερος επεξεργαστής;” Δεν εννοώ αυτό. Αναζητώ μια αλλαγή στην εμπειρία, η οποία θα επιφέρει τεράστιες διαφορές στη γραμμή παραγωγής».

Ο Αντιπρόεδρος δήλωσε ξεκάθαρα ότι «Δεν υπάρχει το Pro 5,» πράγμα που σημαίνει ότι οι φήμες για αναβαθμισμένους επεξεργαστές Kaby Lake αφορούν κάποιο νέο μοντέλο του Surface Pro 4. Λογικά στις 23 Μαΐου θα μάθουμε για τις ανανεωμένες εκδόσεις των Surface Pro 4, Surface Book και Surface Studio με αναβαθμισμένο hardware.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Panos με αρκετή αυτοπεποίθηση σχολίασε ότι το Surface Pro 4 θα είναι ανταγωνιστικό άνετα για πέντε χρόνια ακόμα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.