XBLOG logo @2x

Η Microsoft επιλέγει την λύση SAP SuccessFactors για τη βελτίωση της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων σε παγκόσμιο επίπεδο

Η SAP ανακοίνωσε ότι η Microsoft επέλεξε την πλήρη έκδοση της λύσης SAP® SuccessFactors® HCM Suite, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής SAP SuccessFactors Employee Central, για τους 114.000 εργαζομένους της με σχέση πλήρους απασχόλησης. Η Microsoft επέλεξε τη λύση SAP SuccessFactors HCM για τις δυνατότητές της σε διεθνές επίπεδο, την ευελιξία, την επεκτασιμότητα καθώς και τη δυνατότητα ανοικτής πλατφόρμας.  Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η Microsoft αναμένει να μειώσει κόστη, να επιτύχει μεγαλύτερη επιχειρησιακή αποδοτικότητα, αλλά και να προσφέρει στους εργαζόμενους της μια βελτιωμένη εμπειρία που θα συνδέεται άμεσα με τη φιλοσοφία της, η οποία εστιάζει στην προσέλκυση και ανάπτυξη ταλαντούχων στελεχών, ενισχύοντας την  ενεργό συμμετοχή τους, αξιοποιώντας mobile και cloud περιβάλλοντα και επιτυγχάνοντας βελτιωμένα επιχειρησιακά αποτελέσματα.

Η Microsoft αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη σε μια μεγάλη ομάδα πολυεθνικών εταιριών που έχουν επιλέξει τις λύσεις SAP SuccessFactors για τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (Human Capital Management – HCM), έτσι ώστε να μπορούν να έχουν τις σχετικές τους λειτουργίες στο cloud. Καθώς οι περισσότερες εταιρείες σήμερα προσαρμόζουν τα τμήματα ανθρωπίνων πόρων τους (HR), με στόχο να ανταποκρίνονται στις επιταγές της σύγχρονης ψηφιακής οικονομίας, οι κορυφαίες λύσεις SAP SuccessFactors  υιοθετούνται όλο και περισσότερο, καθώς καταφέρνουν να τυποποιήσουν, να απλοποιήσουν και να βελτιώσουν τις λειτουργίες διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, ενισχύοντας την ενεργό συμμετοχή των υπαλλήλων τους και επιταχύνοντας την καινοτομία μέσα από σχετικές εφαρμογές HCM με βάση το cloud.

Πλέον, περισσότερες από 1.350 κορυφαίες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Microsoft, αλλά και της Ernst & Young, έχουν επιλέξει την εφαρμογή SAP SuccessFactors Employee Central, ένα καινοτόμο κεντρικό σύστημα HR που ξεπερνά την απλή αυτοματοποίηση, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται αποδοτικά και εύκολα το ανθρώπινο δυναμικό τους σε όλο τον κόσμο μέσω του cloud.

«Ο τομέας της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων έχει γίνει σήμερα ιδιαίτερα πολύπλοκος, ειδικά για μεγάλες, πολυεθνικές επιχειρήσεις που καλούνται να διαχειριστούν πολλά διαφορετικά νομικά και ρυθμιστικά θέματα», δήλωσε ο Mike Ettling, president, SAP SuccessFactors. «Η Microsoft αναγνωρίζει ότι ο μετασχηματισμός προαπαιτεί την απλοποίηση αυτού του περιβάλλοντος, αλλά, ως παγκόσμια πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας, καταλαβαίνει, επίσης, τη σημασία του να παρέχει λύσεις, με βάση το cloud, που είναι σύγχρονες και εύκολες στη χρήση.”

Οι κορυφαίες λύσεις SAP SuccessFactors με βάση το cloud, προσφέρουν μία εμπειρία χρήσης με επίκεντρο τον ίδιο το χρήστη, μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον διεπαφής, με ενσωματωμένα εργαλεία συνεργασίας που είναι διαθέσιμα μέσα από οποιαδήποτε συσκευή επιλεχθεί – όλα εκείνα τα στοιχεία δηλαδή που θα επιτρέψουν στη Microsoft να ενθαρρύνει την υιοθέτηση της πλατφόρμας από τους χρήστες και την ενεργό συμμετοχή τους, αλλά και την καλύτερη συνεργασία μεταξύ των υπαλλήλων της. Με την πλατφόρμα SAP SuccessFactors HCM  η Microsoft έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να βελτιώσει τη συμμετοχή των υπαλλήλων της και να επιτύχει τα επιχειρηματικά οφέλη και την αποδοτικότητα της επένδυσης στην τεχνολογία διαχείρισης ανθρώπινων πόρων.

Αυτή η ανακοίνωση αποτελεί συνέχεια της μακράς συνεργασίας μεταξύ της SAP και της Microsoft, που περιλαμβάνει και την πρόσφατη επιλογή του Microsoft Azure από τη SAP, ως προτιμώμενης υπηρεσίας public cloud για τις λύσεις SAP SuccessFactors.

«Καθώς επιταχύνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό στη Microsoft και καθορίζουμε το μέλλον του αντίστοιχου τομέα της αγοράς, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πλατφόρμες παγκόσμιας κλάσης ώστε να αναπτύξουμε τους ταλαντούχους υπαλλήλους και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να χτίσουν επαγγελματικές πορείες με ουσία, ενισχύοντας σημαντικά την παραγωγικότητα», τόνισε ο Jacky Wright, vice president IT της Microsoft. «Οι άνθρωποί μας είναι το κλειδί στη συνεχιζόμενη επιτυχία μας και η SAP μοιράζεται τη δέσμευσή μας για απλοποίηση των παγκόσμιων διαδικασιών μας και την οικοδόμηση σύγχρονων, ολοκληρωμένων εμπειριών για τους υπαλλήλους μας. Ως ηγέτης της αγοράς, η SAP διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων ώστε να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την αποστολή μας, η οποία εστιάζει στο να παρέχουμε δυνατότητες σε κάθε άτομο ξεχωριστά, αλλά και σε κάθε οργανισμό, συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων μας, ώστε να πετύχουν περισσότερα».

Εκτός από τη Microsoft, τις λύσεις SAP SuccessFactors για την αυτοματοποίηση και τυποποίηση των διαδικασιών HR, έχουν επιλέξει κορυφαίες εταιρείες όπως οι Ernst & Young (EY) και JTI μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2016, κατά το οποίο η SAP κατέγραψε δυναμική, διψήφια ανάπτυξη στον τομέα του cloud. Επιπλέον, περισσότεροι από 4.100 πελάτες παγκοσμίως έχουν επιλέξει την πλατφόρμα SAP S/4HANA για να ξεκινήσουν την πορεία τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, συμπεριλαμβανομένων των Cintas Corporation, SIX Group, CPFL Energia, Seven Brand(柒牌男装), Zhong Ou Asset Management Co., Ltd. (Zhong Ou)

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.