XBLOG logo @2x

Η Microsoft βοηθάει εταιρία να πουλήσει ναρκωτικά

Η Microsoft καταρρίπτει τα ταμπού και συνεργάζεται με εταιρία που πουλάει ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, η KIND Financial, «ο ηγέτης στον τομέα τεχνολογίας για τη συμμόρφωση της κάνναβης», ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με τον αμερικάνικο κολοσσό τεχνολογίας για να την βοηθήσει να κρατήσει τα ναρκωτικά ασφαλή στα σωστά χέρια.

Η KIND Financial ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την Microsoft λανσάρουν το KIND Government Solutions και χάρη στη cloud πλατφόρμα Azure Government της Μicrosoft οι δύο εταιρίες θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των σπόρων μαριχουάνας και πού πωλούνται. Έτσι οι δύο εταιρίες, καθώς και οι αρχές, θα γνωρίζουν ότι χρησιμοποιούνται για νόμιμους σκοπούς και ποιοι είναι οι αγοραστές.

Η Microsoft επέλεξε την KIND να συμμετάσχει στην ολοκαίνουργια υπηρεσία Μicrosoft Health and Human Services Pod for Managed Service Providers. Στόχος της συνεργασίας είναι μόχλευση των πόρων της κάθε εταιρείας για την παροχή λύσεων τεχνολογίας στα κράτη, τις πολιτείες και δήμους για τον εντοπισμό των ναρκωτικών, γνωστή ως “seed to sale” στην συγκεκριμένη αγορά.

Η Kimberly Nelson της Μicrosoft δήλωσε ότι επέλεξαν τη καλύτερη στιγμή να εισέλθουν στην αγορά των ναρκωτικών.

«Νομίζουμε ότι θα υπάρξει σημαντική ανάπτυξη. Καθώς η βιομηχανία ελέγχεται, θα υπάρξουν περισσότερες συναλλαγές, και πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν πιο εξελιγμένες απαιτήσεις και εργαλεία στο μέλλον.»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.