XBLOG logo @2x

Η Microsoft διοργανώνει νέα εκδήλωση για τη παρουσίαση νέων συσκευών

Η Microsoft σκοπεύει να παρουσιάσει νέο hardware και software σε μια εκδήλωση που θα διοργανώσει στη Νέα Υόρκη στις 2 Μαΐου. Η εταιρία έστειλε σήμερα προσκλήσεις στον τύπο γράφοντας «Μάθετε τι έχει σειρά» και το hashtag #MicrosoftEDU υποδηλώνει ότι αυτά που έχει να μας δείξει σχετίζονται με την εκπαίδευση.

Σύμφωνα με πηγές του The Verge, η Microsoft δεν πρόκειται να αποκαλύψει ένα Surface Phone ή ένα νέο Surface Pro tablet. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να αποκαλύψει κάποιο νέο Surface Book ή Surface Studio, επομένως “παίζει” να δούμε εκείνη τη μέρα το hardware του επερχόμενου Xbox Project Scorpio ή ένα Surface 3 σχεδιασμένο για μαθητές.

Άλλες φήμες ισχυρίζονται ότι η Microsoft θα ανακοινώσει τα Windows 10 Cloud, ένα λειτουργικό σύστημα σχεδιασμένο για να ανταγωνιστεί το Chrome OS της Google. Το Cloud θα τρέχει αποκλειστικά τα Universal Windows Apps και θα προσφέρεται δωρεάν στις κατασκευάστριες υπολογιστών για να φτιάξουν φθηνά και αξιόπιστα netbooks για σχολεία και πανεπιστήμια. Το ZDNet νωρίτερα αυτή την εβδομάδα δημοσίευσε ότι το event έχει την κωδική ονομασία “Bespin” – Bespin ονομάζεται ένας φανταστικός πλανήτης στις ταινίες Star Wars που έχει μια πόλη χτισμένη στα σύννεφα (“Cloud City”).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.