XBLOG logo @2x

Microsoft Flight, Διαθέσιμο δωρεάν στο Steam

Η Microsoft ανακοίνωσε την άφιξη του “Microsoft Flight” στους χιλιάδες νέους χρήστες της υπηρεσίας ψηφιακού download Steam.

Με αφορμή τον εορτασμό του λανσαρίσματος του Steam, οι παίκτες μπορούν κατεβάσουν το πακέτο Hawaiian Starter Bundle, το οποίο περιλαμβάνει το Hawaiian Adventure Pack, όπως επίσης και τρία αεροπλάνα για να πετάξετε, το Vans RV-6, το Maule M-7-260C και το North American P-51 Mustang.

Νέο αεροπλάνο για download

Η Microsoft επίσης κυκλοφόρησε ένα νέο αεροπλάνο, το Mitsubishi A6M2 Zero, για τους «πιλότους» των Η/Υ! Επιπλέον, για ένα γρήγορο και ευέλικτο αεροπλάνο ιδανικό για παιχνίδια και προκλήσεις που απαιτούν ταχύτητα και υψηλούς ελιγμούς, το Zero είναι ένα ιστορικό warbird που προσφέρει μια ενδιαφέρουσα αντίθεση στο P-51 για τους ενθουσιώδεις πιλότους.

Ταξίδι στις ερήμους της Αλάσκας στο PAX East

Ξεκινώντας από το καλοκαίρι, οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο ασταθές έδαφος και στα ακραία καιρικά φαινόμενα της Αλάσκας.

Οι χρήστες μπορούν να πάρουν μια εκ των προτέρων ματιά στο πακέτο Alaskan Wilderness Pack και να δοκιμάσουν τις bush-flying ικανότητες τους με την επίσκεψη στο περίπτερο του Xbox στο PAX East 2012, που θα πραγματοποιηθεί στις 6-8 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Βοστώνης.

Αυτό είναι το πρώτο νέο πακέτο περιεχομένου που κυκλοφόρησε μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού και οι παίκτες μπορούν να περιμένουν ότι το παιχνίδι θα εξελίσσεται συνεχώς με νέα εδάφη, αεροσκάφη και προκλήσεις που μπορείτε να κατεβάσετε μέσω Steam και Games για Windows – LIVE!

Δες το βίντεο για το Microsoft Flight!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.