XBLOG logo @2x

Η Michael Kors ανακοίνωσε δύο premium Android Wear smartwatches

Η Michael Kors ανακοίνωσε δύο νέα ρολόγια που βασίζονται στο Android Wear της Google, τα Dylan και Bradshaw τα οποία ανήκουν στη σειρά Access της εταιρίας.

Το Dylan είναι το οικονομικό επειδή διαθέτει λουράκια σιλικόνης και έρχεται σε ροζ χρυσό και μαύρο χρώμα. Το Bradshaw βγαίνει σε πέντε διαφορετικά χρώματα και έχει λουράκια από ανοξείδωτο ατσάλι σε δύο χρυσά χρώματα.

Και τα δύο ρολόγια έχουν “χοντρό” σώμα για όσους τους αρέσουν τα μεγάλα ρολόγια. Το Dylan έχει διάμετρο 46mm, ενώ το Bradshaw 44.5mm, και τα δύο θυμίζουν τα αναλογικά ρολόγια της Michael Kors.

Michael Kors Access Bradshaw
Michael Kors Access Bradshaw

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι παρόμοια με των υπόλοιπων Android Wear smartwatches. Και τα δύο έχουν οθόνες ανάλυσης 320×290 pixels με “flat tire” όπως τα Moto 360, Qualcomm Snapdragon 210 chipset, ηχείο και λειτουργίες για αθλητές. Τα smartwatches έρχονται με προ-εγκατεστημένα παραμετροποιήσιμα watchfaces που μιμούνται την εμφάνιση των αναλογικών ρολογιών της εταιρίας.

Τα ρολόγια έχουν κοστολογηθεί όσο και οι βασικές εκδόσεις των Apple Watch παρότι διαθέτουν καλύτερα υλικά κατασκευής. Το Michael Kors Access Dylan κοστίζει $350 και το Bradshaw ξεκινάει από τα $350 και φτάνει τα $395 αναλόγως τι θα πάρετε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.