XBLOG logo @2x

Michael Jackson tribute event στις 18 Σεπτεμβρίου

H dj ομάδα Strip και η ελληνική κοινότητα των φαν του Michael Jackson (MJ Hellas) παρουσιάζουν μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια προσεγμένη και ανεξάρτητη προσπάθεια, βασισμένη στην αγάπη των χιλιάδων θαυμαστών του Michael στην Ελλάδα και το πρώτο ως τώρα θεματικό event που διοργανώνεται για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη σε ανάλογη έκταση.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Sin City club (Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα 5, Αθήνα).

Λόγω της πρόσφατης απώλειας και με απόλυτο σεβασμό στο λεπτό χαρακτήρα της βραδιάς, η είσοδος στο event θα είναι δωρεάν, κάνοντας τη ξεκάθαρα μη κερδοσκοπική και διαφοροποιώντας τη από μικρότερες και με διαφορετικό σκοπό εκδηλώσεις.

Οι διοργανωτές βλέπουν το συγκεκριμένο event ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στο μουσικό αλλά και πλούσιο ανθρωπιστικό έργο του Μichael Jackson. Για μία βραδιά που θα ενώσει όλους όσοι μεγάλωσαν με τη μουσική του, χόρεψαν και τραγούδησαν και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα τους φέρει κοντά, στο να γιορτάσουν τις κοινές αυτές εμπειρίες. Τη βραδιά θα τιμήσουν επίσης με την παρουσία τους μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Μεταξύ άλλων, η βραδιά θα περιλαμβάνει σπάνιο υλικό και video προβολές με ήχο και εικόνες από ολόκληρη τη μουσική διαδρομή του Michael Jackson, dance performances (Ελλήνων και ξένων tribute artists και χορευτικών ομάδων), εκθέσεις memorabilia και fan happenings.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο event μέσω facebook!

Χορηγός επικοινωνίας: xblog.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.