XBLOG logo @2x

Metathesi.gr: Αυστηρά για εκπαιδευτικούς!

Διάβασα για το metathesi.gr από share αυτού του post που έκανε στο Google Reader ο nikan, μπήκα και είδα αναλυτικά περί τίνος πρόκειται, οπότε σκέφτηκα ότι σίγουρα το metathesi.gr είναι κάτι που ενδιαφέρει τους εκπαιδευτικούς που διαβάζουν xblog.gr και ψάχνονται κάθε χρόνο για τις μεταθέσεις τους. Πίσως από το metathesi.gr βρίσκεται ο Αλέξανδρος Μοσκοφίδης, εκπαιδευτικός (Ηλεκτολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ), ο οποίος όπως γράφει και στο προσωπικό του blog, “Το metathesi.gr είναι μια ιδέα που είχα πριν αρκετούς μήνες και αφορούσε στον τρόπο με τον οποίο οργανώνουν την αίτηση μετάθεσης τους οι εκπαιδευτικοί”.

Όταν ολοκληρωθεί πλήρως, το metathesi.gr φιλοδοξεί να γίνει ένα ένα site με κάλυψη όλων των θεμάτων που αφορούν τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αρχικά δίνεται η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να πλοηγηθούν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, όπου παρουσιάζονται τα σχολεία και οι βάσεις μετάθεσης ανά ειδικότητα, όπως διαβάζω στο “about” του site.

Σκοπός του site είναι να ενημερώνεται και να εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία και να αξιοποιεί τα ήδη υπάρχοντα (προβολή γραφημάτων με διακυμάνσεις βάσεων).

Περισσότερα για τη δημιουργία του metathesi.gr μπορείτε να διαβάσετε στο blog του Αλέξανδρου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.