XBLOG logo @2x

Η Mercedes αποκάλυψε το ακριβότερο αυτοκίνητό της

Η Mercedes αποκάλυψε στην έκθεση Los Angeles Auto Show το Mercedes-Maybach S650 Cabriolet, ένα γυαλιστερό καμπριολέ που βασίζεται στα πρότυπα των Bentley. Το Maybach S650 Cabriolet είναι μια πιο αναβαθμισμένη έκδοση του ήδη ακριβού S-class Cabriolet. Μόνο 300 οχήματα θα κατασκευαστούν και φυσικά προορίζονται για εκατομμυριούχους.

Το Mercedes-Maybach S650 Cabriolet είναι μια παραλλαγή του S65 AMG Cabriolet, με βαριά έμφαση στην πολυτέλεια και στις επιδόσεις. Τροφοδοτείται από μία 6.0 λίτρων V-12 μηχανή με ιπποδύναμη 621 αλόγων και πέρα από τα τρία αποκλειστικά χρώματά του (μπλε, ασημί και κόκκινο) στολίζεται με τα λογότυπα της Maybach. Το σαλόνι είναι δερμάτινο και δίνεται δώρο ένα ζευγάρι βαλίτσες φτιαγμένο από το ίδιο δέρμα με του σαλονιού.

Το κόστος του Maybach S650 Cabriolet ανέρχεται στα $320,000 (€300,000) και κάθε ένα από τα 300 οχήματα που θα κυκλοφορήσουν θα είναι αριθμημένα και θα συνοδεύονται από εγγύηση με την υπογραφή του επικεφαλής της Mercedes παγκοσμίως, Dieter Zetsche. Το δεύτερο ακριβότερο αμάξι της Mercedes-Benz είναι το S65 AMG Cabriolet που έχει κοστολογηθεί στα $250,000.

Η Mercedes-Maybach είναι μια υπερπολυτελέστατη μάρκα της Mercedes Benz της οποίας τα αυτοκίνητα ανταγωνίζονται εταιρίες από η Rolls Royce και η Bentley. Το S650 είναι το πρώτο
καμπριολέ αυτής της μάρκας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.