XBLOG logo @2x

Η νέα Mercedes-Benz GLA με ανανεωμένο design και Android Auto

Η Mercedes ανακοίνωσε την ανανεωμένη έκδοση της Mercedes-Benz GLA στην έκθεση αυτοκινήτου NAIAS στο Detroit. Το SUV, που βρίσκεται στους δρόμους σχεδόν δύο χρόνια τώρα, αποκτά μια ανανεωμένη εμφάνιση και ένα βελτιωμένο εσωτερικό.

Εξωτερικά, οι περισσότερες αλλαγές στη νέα Mercedes-Benz GLA έχουν γίνει στο μπροστινό μέρος το οποίο θυμίζει πλέον περισσότερο τα GLC και C-Class. Νέοι είναι επίσης οι τροχοί και ο πίσω προφυλακτήρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Mercedes αποκάλυψε το ακριβότερο αυτοκίνητό της

Στο εσωτερικό κλέβει την παράσταση η 8-ιντσών οθόνη που έχουν ενσωματώσει – το σύστημα infotainment βασίζεται στη πλατφόρμα Android Auto της Google. Επιπλέον, υπάρχει νέος πίνακας οργάνων και μια κάμερα οπισθοπορείας (προσφέρεται στον στάνταρ εξοπλισμό). Ακόμη, αντί για ξύλο καρυδιάς που είχαμε στο προηγούμενο μοντέλο, τώρα είναι τύπου Black Ashe Matte.

Όσο για τον κινητήρα του αυτοκινήτου, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή. Και στη νέα GLA βρίσκουμε τον 4κύλινδρο κινητήρα των 2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 211 ίππους και 349 Nm ροπής. Το αμάξι θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι με τιμή €28,940 για το βασικό μοντέλο και σχεδόν €60,000 για την πλήρη έκδοση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.