XBLOG logo @2x

Memory Stick PRO Duo με χωρητικότητα 32 GB

Η σειρά των Memory Stick PRO Duo φτάνει πλέον μέχρι τα 32 GB, χάρη στην κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου υψηλής χωρητικότητας. Το Memory Stick PRO Duo 32 GB θα προσελκύσει ιδιαίτερα τους κατόχους HD βιντεοκάμερας Handycam, οι οποίοι απαιτούν μεγάλη διάρκεια και σταθερότητα στις HD εγγραφές. Για να το μιλήσουμε με αριθμούς, οι κάτοχοι Handycam που κάνουν λήψεις σε λειτουργία Full HD (1920 x 1080) θα μπορούν πλέουν να καταγράφουν HD βίντεο για 3 ώρες και 45 λεπτά χρησιμοποιώντας μία και μόνο κάρτα.

Οι HD Handycam δεν θα είναι οι μόνες συσκευές που θα επωφεληθούν από την χωρητικότητα και την σταθερότητα των χαρακτηριστικών εγγραφής αυτής της κάρτας μνήμης των 32 GB.

Για παράδειγμα, τα τελευταία μοντέλα των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Cyber-Shot έχουν τη δυνατότητα λήψης HD video clip, τα οποία μπορούν να έχουν διάρκεια 29 λεπτών (σε λειτουργία Fine: MP4, 1280 x 720). Απολαύστε λοιπόν ελεύθερα τη δημιουργία video clip με τη δική σας Cyber-Shot και με το Memory Stick PRO Duo 32 GB τραβήξτε περισσότερα από ποτέ!

Εξάλλου, οι νέες Cyber-Shot TX1 and WX1 επιτρέπουν τη λήψη συνεχόμενων ριπών φωτογραφιών HD και δημιουργούν πανοραμικά πλάνα συνδυάζοντας μια σειρά εικόνων. Με την ικανότητα αποθήκευσης 7 ωρών και 38 λεπτών HD βίντεο (1280 x 720, 30 fps, mono) ή 6.500 φωτογραφιών σε ανάλυση 12 megapixel, το λανσάρισμα του Memory Stick PRO Duo 32 GB είναι ό,τι πρέπει για τους κατόχους φωτογραφικών μηχανών Cyber-Shot και για όποιον χειρίζεται μία HD Handycam.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.