XBLOG logo @2x

Τα Meizu smartphones στην ελληνική αγορά

Meizu MX3

Τα κινητά της Meizu, του premium κινεζικού brand, βρίσκονται πλέον και στην ελληνική αγορά. Η Meizu είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό των προϊόντων της, την άριστη αναλογία απόδοσης-τιμής καθώς επίσης και για την απλή και διαισθητική χρήση που προσφέρει το Flyme OS 3.0, η προσαρμοσμένη έκδοση του Android OS. Η συσκευή έχει προδιαγραφές και απόδοση ίδια με γνωστές ναυαρχίδες στον χώρο της κινητής ενώ αποκλειστικός εισαγωγέας των προϊόντων Meizu στην ελληνική αγορά είναι η TCCM.

Ο Kamil Vacek, Διευθύνων Σύμβουλος της TCCM δήλωσε: «Η Meizu είναι το πιο πρόσφατο premium brand στο χαρτοφυλάκιο μας. Είμαι πεπεισμένος ότι η πολυπληθής αγορά κινητής στην Ελλάδα, χρειάζεται έναν ενεργό παίκτη όπως η Meizu, με προϊόντα υψηλής
ποιότητας, υψηλής απόδοσης και ανταγωνιστικής τιμής, χαρακτηριστικά που θα οδηγήσουν στο να αποκτήσουμε ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς».

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία πώλησης για το 1ο τρίμηνο του 2014, η Meizu είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κινητών τηλεφώνων στην Κίνα.

Meizu MX3

Το Meizu MX3 φέρνει ότι καλύτερο από τον κόσμο των smartphones. Η 5.1” ιντσών οθόνη φιλοξενεί τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες από τους κορυφαίους προμηθευτές. Η οθόνη βασισμένη σε τεχνολογία New Mode 2 από τη Sharp, δίνει ανάλυση 1,080 x 1,800 pixels με 2,048 επίπεδα φωτεινότητας και πυκνότητα pixel στα 415 PPI.

Η συσκευή είναι ισχυρή και αποτελεσματική με οκταπύρηνο επεξεργαστή CPU Exynos 5410. Η CPU διαθέτει 2×4 πυρήνες, «τρέχει» στα 1,6 GHz ή 1.2 GHz και δίνει στους χρήστες τη βεβαιότητα ότι το τηλέφωνο δεν θα «κολλήσει», εκτελώντας παράλληλα εφαρμογές μαζί με αναπαραγωγή 3D παιχνιδιών ή ταινιών σε full HD. Επιπρόσθετα, η CPU μειώνει την κατανάλωση της μπαταρίας κατά 20%. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Meizu MX3 είναι η κορυφαία φωτογραφική μηχανή Sony των 8-megapixel, με τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού, προηγμένο διάφραγμα f2.0. , αισθητήρα κάμερας 1,4 μικρόμετρα ανά pixel. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν ως αποτέλεσμα φυσικές και αληθινές φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες κακού φωτισμού.

Σχετικά με την Meizu

Meizu

Η Meizu ιδρύθηκε το 2003 στο Zhuhai, στην Κίνα. Από την ίδρυσή της, έχει ειδικευτεί στην παραγωγή δημοφιλών MP3 players. Το 2008, η Meizu επικεντρώθηκε πλήρως στην ανάπτυξη highend smartphones, παρέχοντας καινοτόμα, υψηλής διαισθητικότητας προϊόντα για καθημερινή χρήση. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 1.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται μέσα από 600 επώνυμα καταστήματα. Η Meizu έχει υποκαταστήματα στο Χονγκ Κονγκ, το Ισραήλ, τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Σχετικά με την TCCM

Η TCCM ιδρύθηκε το 2007. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει ειδικευτεί στη διανομή κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Ταυτόχρονα, η TCCM επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ταχέως αναπτυσσόμενων brands: HTC, Cat, Beats, προκειμένου να καλύψει κάθε βασικό segment. Η εταιρεία συνεργάζεται με πάνω από 50 φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας, 120 καταστήματα Apple και 150 εμπόρους λιανικής πώλησης σε όλη την περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Η ομάδα της TCCM περιλαμβάνει περισσότερα από 100 άτομα σε 15 χώρες. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας το 2013 ήταν $ 318m.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.