XBLOG logo @2x

Meizu Pro 6s: Ανακοινώθηκε η νέα ναυαρχίδα με 3D Touch

Η Meizu ανακοίνωσε σε εκδήλωση στη Κίνα τη νέα της ναυαρχίδα που ακούει στο όνομα Meizu Pro 6s. Το κινητό είναι ο διάδοχος του Meizu Pro 6 και θυμίζει το iPhone επειδή διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό και οθόνη με 3D Touch.

Το Meizu Pro 6s έρχεται με αλουμινένια unibody σχεδίαση και εξοπλίζεται με 5,2-ιντσών full HD οθόνη, MediaTek Helio X25 chipset με δεκαπύρηνο επεξεργαστή, Mali-T880MP4 μονάδα γραφικών και 4 GB μνήμη RAM.

Έχει 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα όπως το Pro 6, αλλά η κύρια έχει αναβαθμιστεί, και τώρα διαθέτει τον 12 MP IMX386 αισθητήρα της Sony με διάφραγμα ƒ / 2.0. Συνοδεύεται από σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας τεσσάρων αξόνων και δύο τόνων flash με 10 LEDs.

Meizu Pro 6s

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν mTouch αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό πλήκτρο, LTE Cat. 6, υποδοχή για δύο SIM, dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS, 64 GB χωρητικότητα που δεν επεκτείνεται και 3,060 mAh (20% μεγαλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο).

Το Meizu Pro 6s θα κυκλοφορήσει στη Κίνα, σε διάφορα χρώματα, τρέχοντας το Android Marshmallow με Flyme OS. Έχει κοστολογηθεί στα CNY 2,699 (περίπου $399).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.