XBLOG logo @2x

Media Markt: Από τη μάνα του τζάμπα… στους πράκτορες του τζάμπα (videos)

Στον αέρα βρίσκεται η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Media Markt με πρωταγωνιστές τους Πράκτορες του Τζάμπα.

Πρόκειται για μια εξ΄ολοκλήρου ελληνική καμπάνια σε δημιουργική σύλληψη της DDB Athens και παραγωγή από τη Filmiki. Η καμπάνια έχει στόχο να επικοινωνήσει τις απίστευτα χαμηλές τιμές της Media Markt και υποστηρίζεται από τηλεοπτικά σποτ, που επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Claus Dowie.

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης επικοινωνίας, η νέα καμπάνια φέρνει το(ν) Τζάμπα σε άλλο επίπεδο: μία ομάδα τριών πολυμήχανων θηλυκών πρακτόρων, ακολουθούν και φέρνουν εις πέρας ευφάνταστες αποστολές με στόχο να χτυπήσουν την ακρίβεια και να πετύχουν τις τζάμπα τιμές της Media Markt. Η μία είναι Αφοπλιστικά Όμορφη, η άλλη είναι Τρομακτικά Έξυπνη και η τρίτη είναι Επικίνδυνα Χαρισματική. Είναι οι καλύτερες σε αυτό που κάνουν και δεν αστειεύονται.

Δείτε τα νέα σποτ:

Η προετοιμασία της καμπάνιας διήρκησε αρκετούς μήνες από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίησή της, ώστε το αποτέλεσμα να είναι εφάμιλλο χολιγουντιανής ταινίας. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα υπό τη σκηνοθετική ματιά του Claus Dowie και τη διεύθυνση φωτογραφίας του Χρήστου Καραμάνη, ενός από τους πιο αξιόλογους επαγγελματίες του χώρου στην Ελλάδα.

Εκτός από το εξαιρετικό cast των πρακτόρων, στα γυρίσματα συμμετείχαν:

  • Ένα κλασικό συλλεκτικό μοντέλο Dodge Challenger – 4/θέσιο convertible του 1971
  • Ειδικά κατασκευασμένο φορτηγό Media Markt, που έγινε από συνδυασμό 2 οχημάτων (ο αμερικανικών προδιαγραφών τράκτορας ήρθε από την Β. Ελλάδα και η καρότσα από άλλο όχημα)
  • Ομάδα stunts από την Βουλγαρία για τις σκηνές δράσεις, η οποία έχει συμμετάσχει και σε κινηματογραφικές ταινίες του Ηollywood.

Συντελεστές:

  • Από τη Media Markt: Σέβη Πόντη, Νάσια Παναγοπούλου
  • Από τη Filmiki: Claus Dowie, Καίτη Αλεβιτσοβίτου
  • Από τη DDB Athens: Αλέκα Παπαδία, Γιάννης Νείλας, Γιώργος Γιαννακέας, Μαρίλυ Τομή, Βιργινία Μουγκολιά, Ελένη Μουτσάτσου, Πήτερ Τσαλαπάτης, Σταύρος Μιτκούδης, Έφη Αντωνοπούλου

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.