XBLOG logo @2x

Media Markt: Γιορτάζει και χαρίζει

Η Media Markt, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη, συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας και γιορτάζει τα “γενέθλιά” της με απίστευτες τιμές.

Το πρώτο κατάστημα Media Markt άνοιξε τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό στις 24 Νοεμβρίου 1979 στο Μόναχο της Γερμανίας.

Έκτοτε, περισσότερα από 500 σημεία πώλησης έχουν προστεθεί στο δίκτυο της εταιρίας, σε 14 ευρωπαϊκές χώρες, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη.

Για τον εορτασμό των 30 χρόνων της, η Media Markt έχει οργανώσει μια εκτεταμένη καμπάνια προκειμένου να ευχαριστήσει αυτούς που την έφεραν στην πρώτη θέση στην ευρωπαϊκή αγορά: τους ίδιους τους καταναλωτές!

Στο πλαίσιο του εορτασμού, οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από διάφορα προνομιακά προγράμματα που τους επιτρέπουν να αποκτήσουν υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ασύγκριτες τιμές.

Η αρχή έγινε με το κουπόνι των € 100 για κάθε αγορά άνω των € 500 και την επιστροφή οποιασδήποτε παλιάς συσκευής.

Οι δράσεις κορυφώνονται με τα επετειακά φυλλάδια, στα οποία θα βρει κανείς προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Αντίστοιχες δράσεις αναμένεται να συνεχιστούν καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.