XBLOG logo @2x

Mad Video Music Awards 2009 στις 24 Ιουνίου

Το Mad, το ελληνικό μουσικό κανάλι, διοργανώνει την Τετάρτη 24 Ιουνίου για 6η συνεχή χρονιά τα Mad Video Music Awards 2009 στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”, με τη χορηγία του Wind F2G. Το μουσικό γεγονός της χρονιάς, που περιμένουν με ανυπομονησία όλοι κάθε χρόνο, έρχεται πιο δυναμικό και ανατρεπτικό από ποτέ!

Φέτος όλοι μαζί διαδίδουμε το μήνυμα “Be Your Own Hero”. Το Mad σε καλεί να λάβεις μέρος στα βραβεία όχι μόνο ψηφίζοντας τα, αλλά και συμμετέχοντας ενεργά στην επικοινωνία τους.

Μπες στο videomusicawards.gr, ανέβασε φωτογραφίες και πόσταρε το δικό σου μήνυμα: Τι σε κάνει ξεχωριστό στη δική σου καθημερινότητα; Πάρε μέρος στην καμπάνια των Mad Video Music Awards 2009, μοιράσου το δικό σου προσωπικό μήνυμα με το κοινό και κάνε τα βραβεία προσωπική σου υπόθεση.

Οι ήρωες που θα ξεχωρίσουν θα έχουν παρουσία τόσο στην επικοινωνία όσο και στην τελετή απονομής των Mad Video Music Awards 2009, κάνοντας πράξη το μήνυμα “Be your own hero”.

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τη φετινή απονομή και η έναρξη της ψηφοφορίας, σηματοδοτούνται με το Kick-off party – θεσμό των Mad Video Music Awards.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.