XBLOG logo @2x

Μαύρο ματ MacBook; Και όμως υπάρχει

Άμα διαλέξεις ένα MacBook ξέρεις ότι δεν θα το αγοράσεις για την ιπποδύναμή του, αλλά επειδή έχει φοβερή υποστήριξη από την Apple, προσφέρει αξιόπιστο λογισμικό εντελώς δωρεάν, υπάρχει μια τεράστια γκάμα από αξεσουάρ για να διαλέξεις και διάφορες εταιρίες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για αυτό. Σχετικά με το τελευταίο, η ColorWare εδώ και χρόνια παίρνει διάσημες συσκευές, όπως το MacBook, και τις βάφει δημιουργώντας φοβερά αποτελέσματα.

Κάποιοι λοιπόν αποφάσισαν να στείλουν το MacBook τους στην ColorWare για να τους το βάψει με ένα μαύρο ματ χρώμα. Όπως αναφέρουν, το αποτέλεσμα είναι απίστευτο και ταιριάζει με το Venom της Marvel. «Ταιριάζει τέλεια με τον σχεδιασμό του MacBοοk, και μας θυμίζει πολύ το μαύρο MacBoοk που πρόσφερε η Apple το 2006.»

Δυστυχώς, άμα έχετε το Apple MacBook και θέλετε να το βάψετε με ματ χρώμα θα σας κοστίζει πάρα πολλά. Η ColorWare χρεώνει για τις υπηρεσίες της $669! Ή μπορείτε να αγοράσετε νέο σε μαύρο ματ χρώμα μέσω της ColorWare με $2.169. Μπορείτε να βάψετε το σώμα του ό,τι χρώμα θέλετε, ή μόνο το λογότυπο της Apple στο πίσω μέρος ή μόνο το trackpad. Μπορείτε να “παίξετε” με τους διάφορους συνδυασμούς στη σελίδα της εταιρίας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.