XBLOG logo @2x

MacBook Air στα Multirama

Πλησιάζει η ώρα που θα δούμε και επίσημα από κοντά το νέο MacBook Air στην Ελλάδα… Συγκεκριμένα αύριο το νέο αριστούργημα της Apple θα παρουσιαστεί στο κατάστημα Multirama στον Πειραιά, στον Apple Universe όροφο!

Το πιο λεπτό laptop στον κόσμο, το MacBook Air, έχει πλαίσιο από αλουμίνιο, πάχος μόλις 4,06 χιλιοστά στο λεπτότερο σημείο και 19 χιλιοστά στο παχύτερο και βάρος μόλις 1,36 κιλά. Παρά το μικρό του μέγεθος, περιέχει ένα full-sized πληκτρολόγιο, οθόνη 13.3 ιντσών widescreen με LED-backlit και μπαταρία διάρκειας 5 ωρών. Ακόμα, το MacBook Air διαθέτει επεξεργαστή 1.6GHz Intel Core 2 Duo επεξεργαστή με 4ΜΒ L2 cache και περιέχει ως βασικά χαρακτηριστικά μνήμη 2GB, σκληρό δίσκο 1.8 ιντσών στα 80GB και την τελευταία 802.11n τεχνολογία Wi-Fi, καθώς και Bluetooth 2.1.

Επιπλέον, το πληκτρολόγιο οπίσθιου φωτισμού το κάνει ιδανικό για περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού όπως τα αεροπλάνα, τα στούντιο και οι αίθουσες συνεδρίων. Τέλος, το MacBook Air συνοδεύεται από το Mac OS X Leopard.

Το MacBook Air μπορείτε να το αποκτήσετε σε όλα τα καταστήματα Multirama από τις 15 Μαρτίου, ενώ όσοι απλά θέλετε να το δείτε από κοντά, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε:

  • 15 Μαρτίου το Multirama στο The Mall Athens
  • 18 Μαρτίου το Multirama στη Στουρνάρη 37, Αθήνα
  • 18 Μαρτίου το Multirama στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 109
  • 20 Μαρτίου το Multirama στην Αγία Παρασκευή, Λεωφ. Μεσογείων 402
  • 22 Μαρτίου το Multirama της Γλυφάδας, Α. Λαζαράκη 59

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.