XBLOG logo @2x

Mουσική με το “Music Zone” της Cosmote

Τη δυνατότητα να κατεβάζουν τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια και albums ελεύθερα χωρίς μηχανισμούς διαχείρισης ψηφιακών περιορισμών (DRM Free)  προσφέρει στους πελάτες της η Cosmote, με τη νέα υπηρεσία Music Zone. Η Cosmote, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες, επιτρέπει στους πελάτες της να κατεβάζουν νόμιμα τη μουσική των αγαπημένων τους καλλιτεχνών σε υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές, διαλέγοντας μέσα από περισσότερα από 1 εκατ. κομμάτια, όπως pop, ελληνικά, rock, R’n’B, jazz.

Επιπλέον, το Music Zone επιτρέπει τη λήψη κάθε τραγουδιού που αγοράζεται τόσο στο κινητό αλλά και στον υπολογιστή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Με την υπηρεσία Music Zone οι πελάτες της Cosmote έχουν την ελευθερία να χρησιμοποιούν τη μουσική που έχουν κατεβάσει στο κινητό τους και σε άλλες ψηφιακές συσκευές, όπως υπολογιστές, MP3 players ή iPod, αλλά και να την γράψουν σε CD.

Επιπλέον, από τις 25 Νοεμβρίου πρώτοι οι συνδρομητές της εταιρίας θα μπορούν να κατεβάσουν αποκλειστικά  όλο το νέο πολυαναμενόμενο album του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο «ΚΟΛΑΖ».

Η υπηρεσία Music Zone προσφέρεται μέσω του mobile portal Cosmote my view  (στην κατηγορία “Music”), αλλά και μέσω του www.cosmote.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.