XBLOG logo @2x

LUV club opening: Απαράδεκτο

Την παραπάνω εικόνα αντίκρυσαν την Παρασκευή στις 12:30 το βράδυ όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο για να πάνε στο opening του LUV για τη φετινή σεζόν. Έξω υπήρχαν ξύλα, σίδερα, σανίδες, ο εξοπλισμός και οι προμήθειες του μαγαζιού, ενώ μέσα το μαγαζί θύμιζε κανονικό εργοτάξιο, με τους εργάτες να δουλεύουν κλπ..

Έκανα μια βόλτα Ψυρρή και ξαναπέρασα μία ώρα περίπου αργότερα, ακόμα επικρατούσε η ίδια κατάσταση, ενώ μέσα έβλεπα να σφουγγαρίζουν, ενώ είχαν ανάψει και τα φώτα.

Πάω MOTEL, πολύ ωραίος χώρος και ακόμα πιο ωραίος κόσμος.

Φεύγω από Motel κατά τις 3:15 και πάω προς LUV.. Μόλις φτάνω στην πλατεία, βλέπω τον κόσμο που περίμενε. Πάρα πολύς κόσμος (δυστυχώς η σχετική φωτο βγήκε πολύ κουνημένη γι΄ αυτό δεν δημοσιεύεται). Η συμπεριφορά της πόρτας σε αρκετά άτομα δυστυχώς δεν ήταν η καλύτερη, δε λέω opening ήταν και ενδεχομένως να ήταν στην τσίτα, αλλά τόσες φωνές και φασαρίες ΔΕΝ δικαιολογούνται με τίποτα και νομίζω ότι ειδικά σε αυτό το θέμα το LUV οφείλει να ζητήσει μία συγνώμη σε αυτούς που το στηρίζουν τα τελευταία χρόνια.

Μετά από ώρα έφτασα κοντά στην πόρτα και πέρασα μέσα. Ε, εκεί έμεινα ακόμα πιο έκπληκτος. Το μαγαζί ήταν χάλια, πολύ πρόχειρα ετοιμασμένο μόνο και μόνο για να μη χαθεί η βραδιά του opening. Απορώ τι έφτιαχναν δύο εβδομάδες τώρα που είχε αναβληθεί το opening του; Δηλαδή βάζεις κόσμο να πληρώσει (δε ξέρω αν η είσοδος ήταν 15 ή 20 ευρώ γιατί μπήκα free) για να μπει σε αυτό το εντελώς προχειροφτιαγμένο μαγαζί; Απαράδεκτο!

Έκατσα το πολύ ένα 20λεπτο και έφυγα. Ακόμα έξω όταν έφυγα υπήρχε η ίδια ουρά. Καθώς έφευγα μάλιστα πήρε το μάτι μου και ένα περιπολικό, όπου οι δύο αστυνομικοί πήγαν προς το μαγαζί και ζήτησαν τον υπεύθυνο. Δε ξέρω τι έγινε μετά γιατί έφυγα. Απαράδεκτο opening, ίσως το χειρότερο που έχω πάει, ελπίζω στα επόμενα events να δούμε το club σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που αντικρύσαμε όσοι πήγαμε.

Ρίξτε και μια ματιά να δείτε τις εντυπώσεις και άλλων clubbers που πήγαν στο opening του club στα παρακάτω forums:
luvclub.net
thecityvibe.com

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.