XBLOG logo @2x

Lumigon T3: Το πρώτο κινητό που “βλέπει” στο απόλυτο σκοτάδι

Η δανέζικη κατασκευάστρια Lumigon ανακοίνωσε επίσημα το νέο smartphone Lumigon T3 το οποίο θα είναι το πρώτο που θα βγει στην αγορά με κάμερα νυχτερινής όρασης! Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι ειδικών προδιαγραφών (marine-grade 316 stainless steel), έχει προστασία Gorilla Glass 4 και fiberglass με μεγαλύτερη αντοχή και είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

Το Lumigon T3 ανήκει στη μεσαία κατηγορία των smartphones, αφού διαθέτει 4.8-ιντσών Super AMOLED HD οθόνη, MediaTek Helio X10 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2 GHz, 3 GB μνήμη RAM, 128 GB χωρητικότητα, υποδοχή για 2 SIM, IR για χρήση σαν τηλεκοντρόλ, στερεοφωνικά ηχεία και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 6.0 Marshmallow αλλά υπάρχει αρκετό λογισμικό της Lumigon ενσωματωμένο.

Φωτογραφίζοντας μια γάτα τη νύχτα
Φωτογραφίζοντας μια γάτα τη νύχτα

Όσο για τις κάμερες του T3, έχουμε μια 13-megapixels κύρια κάμερα για τη μέρα (με 4K εγγραφή βίντεο), και μία 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα με 2K βίντεο. Για το σκοτάδι εξοπλίζεται με μία 4-megapixels κάμερα η οποία χάρη σε δύο υπέρυθρα LED μπορεί να “βλέπει” στο απόλυτο σκοτάδι και να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα LED δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, και υπάρχει επίσης flash στη μπροστινή κάμερα με LED flash για selfies μέσα στο club.

Οι διάφορες εκδόσεις του κινητού
Οι διάφορες εκδόσεις του κινητού

Οι χρήστες του κινητού θα βρουν την εφαρμογή Vault προ-εγκατεστημένη στην οποία μπορούν να αποθηκεύσουν απόρρητες πληροφορίες και να τις προστατεύσουν με κωδικό PIN ή το δαχτυλικό αποτύπωμά τους, και επίσης θα πάρουν δώρο ένα “designer HI-Fi headset” με υποστήριξη 24-bit/192kHz ήχου. Το κόστος απόκτησης του Lumigon T3 ανέρχεται στα 925 δολάρια, ή 1.200 δολάρια άμα θέλετε την 24 καρατίων έκδοση σε μαύρο με χρυσό που θα σας κοστίσει, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσουν ακόμη δύο εκδόσεις, λευκό με χρυσό και μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.