XBLOG logo @2x

Look4Studies.com για εύκολη αναζήτηση σπουδών

Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα site όσον αφορά τις σπουδές στην Ελλάδα είναι το Look4Studies.com. Διαθέτει πληθώρα λειτουργιών που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον εκπαιδευτικό οργανισμό που σας ταιριάζει για να συνεχίσετε τις σπουδές σας μετά το σχολείο ή να επιλέξετε το κατάλληλο μεταπτυχιακό, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Στο Look4Studies.com δεν θα βρείτε μόνο κρατικά πανεπιστήμια, αλλά και όλες τις ιδιωτικές σχολές με τα προγράμματα σπουδών που διαθέτουν, καθώς και πληροφορίες για το κόστος του κάθε προγράμματος.

Επιγραμματικά το Look4Studies.com προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες…

  • Νέα βελτιωμένη Μηχανή Αναζήτησης: με λέξεις κλειδιά, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα Προγράμματα Σπουδών και τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που τα προσφέρουν, με αναλυτικές περιγραφές, κριτήρια εισαγωγής και πρόσθετες πληροφορίες
  • «Έξυπνες Υπηρεσίες» για τη διευκόλυνσή σας, όπως:
    • Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για τα προγράμματα σπουδών και τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που σας ενδιαφέρουν, με ένα μόνο click, για να επικοινωνήσει μαζί σας ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός για περαιτέρω ενημέρωση
    • Δυνατότητα αποστολής email απευθείας στα γραφεία εγγραφών των Εκπαιδευτικών Οργανισμών
    • Ενημέρωση στο email σας για τα Καινούρια Προγράμματα και τις Ημερίδες Ενημέρωσης των Εκπαιδευτικών Οργανισμών
  • Πρόσθετες Υπηρεσίες Σπουδών για την εξυπηρέτησή σας όπως:
    • Υπηρεσίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού (online test Επαγγελματικού Προσανατολισμού, δυνατότητα συνάντησης με σύμβουλο)
    • Εύρεση κέντρου εκμάθησης ξένων γλωσσών και Η/Υ με βάση την περιοχή
    • Πληροφορίες για χρηματοδότηση σπουδών
  • Δυναμική Πληροφόρηση για σπουδές (εκπαιδευτικό σύστημα, εισαγωγή στα πανεπιστήμια, αναγνώριση πτυχίων κλπ)

Μιας κι εγώ πριν από μερικούς μήνες έψαχνα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που θα ακολουθήσω, ένα από τα site που είχα χρησιμοποιήσει ήταν το Look4Studies.com. Μου άρεσε ιδιαίτερα ότι μπορούσα να αναζητήσω τα μεταπτυχιακά που ήθελα με βάση το αντικείμενο των σπουδών μου. Μπορεί να μην είχα χρησιμοποιήσει όλες τις λειτουργίες του site, αλλά όσες χρησιμοποίησα με βοήθησαν αρκετά στην επιλογή του προγράμματος σπουδών που επέλεξα.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να δω στο Look4Studies.com κάποιο forum, όπου θα μπορούν οι υποψήφιοι φοιτητές και οι φοιτητές από κάθε σχολή να ανταλλάσουν τις εμπειρίες τους, γράφοντας για τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία κάθε σχολής. Ένα άλλο στοιχείο που εμένα τουλάχιστον με ενδιαφέρει και φαντάζομαι και άλλους φοιτητές και θα ήθελα να δω κάποια στιγμή σε ελληνικά site είναι οι κατατάξεις που έχουν τα ξένα πανεπιστήμια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.