XBLOG logo @2x

Logitech: Νέα συλλογή Colour Collection για να ομορφύνεις τα περιφερειακά του υπολογιστή σου

Τα νέα προϊόντα της Colour Collection για το 2011 παρουσίασε η Logitech, μία συλλογή που θα ομορφύνει και θα γεμίσει χρώματα τα πιο δημοφιλή περιφερειακά που χρησιμοποιεί ένας χρήστης μαζί με τον υπολογιστή του, όπως ποντίκια, πληκτρολόγια και webcams!

Η συλλογή σχεδιάστηκε έτσι ώστε τα αγαπημένα μας περιφερειακά που χρησιμοποιούμε αρκετές ώρες καθημερινά να μεταμορφωθούν σε μια φόρμα προσωπικής έκφρασης, έχοντας ως έμπνευση τη διασταύρωση της εξέλιξης και της προόδου με την πιο οικεία πραγματικότητα. Τα προϊόντα συνδυάζουν την ιδιαίτερη κατασκευή με το στυλ, προσφέροντάς στο χρήστη τον ενθουσιασμό, που κάθε ψηφιακή συσκευή προκαλεί, αλλά και την ζεστασιά του χειροποίητου.

Τα περιφερειακά διακοσμούνται από σχήματα στένσιλ, ψηφιακές εκτυπώσεις, αλλά και χειροποίητες δημιουργίες που συνδυάζονται για να μας δώσουν ιδιαίτερα σχέδια, δυναμικά, απτά και πολύ εκφραστικά.

Η Logitech Colour Collection θα προσφέρεται σε προσιτές τιμές, ανάλογα το μοντέλο, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 19 ευρώ και να φθάνουν τα 30 ευρώ. Τα νέα σχέδια αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο καλοκαίρι.

Logitech Colour Collection

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.